Uncategorized

Volkswagen Group Moia Shuttle Ride Braying EV ще бъде на път тази година

марка Volkswagen Mobility Moia ще има първите си автомобили на градските улици до края на тази година, според главния цифров полицай на VW Йохан Юнгвирт.
Говорейки единствено на Car, разкрийте на изложението за потребителска електроника в Лас Вегас, Jungwirth квалифицира коментарите си, че скоро ще видим автомобил Moia, като потвърди, че тази година се подразбира: „Да, ще видите совалката на Moia тази година“, каза той на той пред нас. CAR разкрива обаче, че е вероятно да е работа над ограничен район в голям град, потенциално Хамбург в Германия. Изпълнителният директор на MOIA, Ole Harms, по -рано уточни, че марката има за цел да въведе един милион автомобили и камиони Moia в големите градове до 2025 г.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

• CES 2018: Топ истории
Jungwirth също изложи, че ще видим още един дизайн на Moia, изложен през 2018 г. „Ще видите и нещо друго от Moia и тази година“, каза той, „въпреки че няма да е на автомобилно изложение – ние ще бъдем най -много ние ще бъдем най -много Вероятно просто го поставете на улиците, за да могат хората да видят. ”
Volkswagen показа совалката на Moia в CES, както и провери, че ще бъде първият автомобил, който функционира иновациите от партньорството си с Aurora Innovation, технологичен бизнес в Silicon Valley, създаден от бившия шеф на Google Cars и Job Job Chris Urmson.
8
За нашата adsclose тази реклама

Екипът на Urmson привежда своето самоуправление, както и синтетично разузнаване на технологиите на автономните автомобили и камиони на Volkswagen, работещи заедно с Jungwirth, за да осигурят това, което Urmson ни каза, че ще „самостоятелно управлява автомобили и камиони, за да пусне бързо, безопасно, както и, както в мащаб. “

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top