Jeep, както и Mopar Unleash Seven New Idea Vehicles

Jeep, както и Mopar, обединиха усилията си за 15 -та година последователно, за да представят редица чисто нови автомобили за идеи преди 51 -ото годишно бягане на великденския джип Moab Safari В Юта.
Заемайки местоположение между 8, както и 16 от април 2017 г., се очаква събитието да посрещне безброй любители на офроуд, както и ще вземе няколко от многото приказни песни на САЩ по пътя.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

Mopar – части, както и облекло за услуги в групата Fiat Chrysler Automobiles (FCA) – бяха натоварени с установяването, както и да се изгради автомобилите от различни предлагани части за изпълнение на джип, както и бяха информирани да поддържат 4×4 офроуд ефективност се има предвид.
• Fiat 500x отива bling с персонализирани опции Mopar
„Това е наистина труд на екипа на Jeep да установява вълнуващи, способни автомобили с идеи всяка година за Moab, както и за великденския джип сафари“, заяви Майк Манли на Jeep. „Ние гледаме напред към реакцията, както и коментари от любовници, както и на многото ни верни клиенти, тъй като тези нови идеи за джип се поставят с техните крачки по песните в Моав.“
Сред класа на идеите за джип -Мопар за 2017 г. са джип Grand – поръчан да отпразнува 25 -годишнината от Grand Cherokee ZJ от 1993 г. – както и сафари за джип, шивачът произвежда тежките условия на пустинен пейзаж.
14

Останалите коли, които се отправят към събитието на MOAB, представляват нож от функции на швейцарската армия, включително The Jeep Illuminator (кръстен на мощните му възможности за осветяване), както и джип Quicksand, горещ прът за Petrolheads „които харесват пясъчния живот“ според джипа Американската марка.
„Jeep, както и Mopar се обединиха над 15 години, за да създадат уникални, забавни, както и изключително способни автомобили за идеи за видния великденски джип сафари в Моав“, заяви Пиетро Горлиер на Mopar. „Тези идеи са идеален пример за точно как любителите на офроуд могат да използват части за изпълнение на Jeep, за да персонализират, както и да подобрят вече изключителните възможности за джип, като им позволяват да се справят с най-трудните песни в света.“
Какво вярвате на Jeep, както и за идеята на Mopar офроудъри? Нека разберем в секцията за коментари по -долу …

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top