Ford, както и Mahindra влизат в ново партньорство

, изпитвайки трудно време на Ford of America, както и изгряващата звезда Mahindra от Индия, трябва да обединят усилията си, с акцент върху съвместно развиващите се компактни електрически превозни средства.
Предложеното партньорство „Стратегически алианс“ ще осигури синия овален подобрен достъп до пазара на индийски превозни средства, който е в програмата за изпреварване на САЩ, както и в крайна сметка беше третият по големина пазар на превозни средства в света.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

• Най -добрите електрически превозни средства в продажба най -добре сега
От своя страна фирмата на Индия – във връзка с детската си компания, Ssangyong от Южна Корея – наистина се надява да счупи конвенционалния, но все още печеливш американски пазар, който в момента е доминиран от пикапи, както и SUV, разработени от харесванията на GM, Ford както и джип. Въпреки това високите разходи за труд в САЩ предполагат, че подобни автомобили в крайна сметка са прогресивно скъпи.
Това оставя вратата отворена за Ford да помогне на Ssangyong Wade-In с много по-рентабилни предложения, които все още функционират големите двигатели, както и устойчивостта, които прогресивно търсят, че американските потребители търсят. Ефективно, Ssangyong може да се окаже марката на SUV на бюджетния план на Ford.
“Договорът за намерение между двата бизнеса [Ford, както и Mahindra/Ssangyong] ще даде възможност на всеки да използва споделените си силни страни по време на период на несравнима промяна в световната автомобилна индустрия”, се казва в съвместно изявление.
И двете фирми изискват да продължат да проектират, изграждат, както и продажбата на милиони бензин, както и дизелови автомобили в възможно най -много страни през следващите години. Макар да признава, че Индия е в програмата, за да бъде третият по големина пазар на превозни средства в света, Форд също приема, че ще има сравнително малко парче от тази огромна индийска торта – освен ако не влезе в леглото с Махиндра.
Сякаш не много по-съществено ще бъде много необходимото сътрудничество между Ford, Mahindra, както и Ssangyong за споделяне на разходи в области като извличане на продукти, планиране, както и развитие.
Но върховната цел за американската фирма е да гарантира, че тя има малко, както и големи без шофьори, както и за автомобили, които се продават в световен мащаб от 2020 -те години нататък. С новия си Мумбай, както и сътрудниците, базирани в Сеул, Ford се надява да завърши по-силен, много по-активен конкурент на световната автомобилна сцена.
Вярвате ли, че предложението Ford/Mahindra е чудесно нещо за марката на САЩ? Нека разберем по -долу …

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top