Uncategorized

BMW 2 Series Active Tourer Spied

Новият BMW 2 серия Active Tourer е шпиониран напълно неприкрит, последно излагайки първия BMW, който ще бъде разработен на платформата за задвижване на предните колела UKL1, използвана от най-новия Mini.
• BMW 2 серия
Това е първото ни потвърждение, че новият практически дизайн ще бъде част от състава на 2 серии, като това превозно средство се вижда, че използва значка 225i. Очакваме 2AT да използва двигатели от мини състава, така че този 225i може да се захранва от 2.0-литровия турбо от Cooper S. Очаквайте да видите 1,5-литровия турбо бензин, както и дизеловите трицилиндри, използвани По -ниско в обхвата също.
Реклама – Статията продължава по -долу

Стайлингът не се отклони и много далеч от оригиналната котешка, както и котешки външни идеи, които както визуализират този модел, но изглежда малко по -високо, както и по -дълго. Хромната решетка, както и екстравагантните огледала на крилото са тонизирани.
Очакваме да видим новата серия BMW 2 Active Tourer, разкрита на шоуто в Женева през март, както и трябва да бъде продадена във Великобритания през втората половина на 2014 г. Това ще бъде основният петместен, но BMW се очаква да въведе седемместна версия през 2015 г.
Основното превозно средство ще върви главата си с дизайни като Mercedes B-Class, който сам по себе си ще бъде актуализиран през 2014 г. Разходите трябва да започнат от около 22 000 паунда и за двата автомобила.

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top