Новият изцяло електрически 2021 Peugeot E-Rifter в продажба сега на цена от £ 30 375

Peugeot стартира новия, чисто-електрически електронен рифър във Великобритания. Той е на цена от 30 375 британски лири, включително правителствената безвъзмездна помощ от 2 500 британски лири, и е създадена да съперничи на харесванията на Renault Kangoo Ze и предстоящия Mercedes Eqt.
Стандартно оборудване за входно ниво Peugeot E-Rifter Allure Premium включва 16-инчови алуминиеви джанти, LED дневни светлини, предни лампи за мъгла, черни покривни пръти, електрически сгъваеми огледала на вратата, задно стъкло за поверителност и прозорец на отворите на задната врата.

Най -добрите електрически SUV, които да получите сега

Той също така включва предни и задни сензори за паркиране, предупреждение за заминаване на лентата и асистенция на хълма. За разлика от Vauxhall Combo-E Life, който споделя същата платформа, E-Rifter получава и 180-градусова обратна камера като стандарт.
Реклама – Постът продължава по -долу

Вътре купувачите получават кожен волан, климатик, огледало за автоматично заличаване на заден изглед, 10-инчов цифров инструмент за инструменти и осем-инчова инфотейнмънт система с Apple Carplay и Android Auto. Има и система за разпознаване на глас, която може да получава команди за медии, навигации и телефонни обаждания.
За 32 375 британски лири купувачите могат да имат и седемместна версия на E-Rifter, но само в облицовка на Premium Premium. Опцията увеличава общата дължина на MPV от 4,4 метра до 4,75 метра, което Peugeot казва, че позволява достатъчно място за транспортиране на предмети до три метра дълги вътре в превозното средство.
10

Над премията за Allure E-Rifter има вариант на GT на цена от £ 32 455. Ъпгрейдите над по-достъпния модел включват 17-инчови алуминиеви джанти, специална решетка за радиатор, гланцови черни огледала за врати и някои нови плочи за плъзгане за предните и задните брони.

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top