Uncategorized

Нов 2021 г. Citroen E-Berlingo Van в продажба сега от 31,302 паунда

методът на електрификация на Citroen преминава от издръжливост към сила, както и френската фирма се изгражда на вече сравнително експанзивния си напълно електрически сорт с този e-berlingo van van Промишлено превозно средство.
Новият Van на Citroen E-Berlingo се предлага да закупи във Великобритания сега, като разходите започват от 31 302 британски лири, включително правителствения плъгин от 3000 паунда Van Grant. Новият вариант на индустриални автомобили показва, че Citroen е победил Stalwart Van Brands като Ford, както и Mercedes to the Punch, тъй като сега има чисто електрическо осигуряване и в трите от основните сегмента на ван, като E-Berlingo се присъедини към средния размер E-Dispatch, както и по-голямото e-relay.
Реклама – Постът продължава по -долу

Струва си да се спомене обаче, че новият електрически дизайн се предлага само в двете много скъпи спецификации на марката – по -достъпният X Pro, както и работните Pro Trims се предлагат само с дизелов двигател.

Най -добрите електрически микробуси 2022

Стандартните устройства за най-достъпния E-Berlingo Business Pro включват 16-инчови стоманени джанти, автоматични фарове, предни фарове за мъгла, както и електрически сгъваеми огледала на вратите. Също така има добро количество оборудване за сигурност, включително сензори за паркиране на задната кола, круиз контрол, ограничител на скоростта, както и алармена система.
Вътре купувачите получават климатик, няколко USB гнезда, както и богатство от джобове за съхранение, включително рафт над предното стъкло, както и кошчетата на вратите, достатъчни, за да приемат 1,5-литрови бутилки с вода. По същия начин има и осем-инчов екран за развлечение с Apple CarPlay, както и Android Auto.

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top