Uncategorized

Идеята на New Renault Air4, която ще бъде изложена на 26 ноември

Renault, сигнализира, че известният 4L ще се прероди, потвърждавайки, че на 26 ноември ще бъдат изложени нови автомобили и камиони за камиони в „Бъдещето“.
Дебютът на концепцията ще съвпада с 60 -годишнината от оригиналния 4, въведен през 1961 г. Този дизайн предлагаше много повече от осем милиона бройки по време на невероятното си производство, което продължи до 1992 г.

New Renault 5 електрически автомобили и камион, проверен за производство през 2024 г.

Производствената версия на AIR4 се рекламира, за да закрепи точно същата ниша като неговия предшественик, като малък, достъпен, както и утилитарен показва транспорт, колкото и да се използва електрическа енергия. Също така трябва да е много по-функционален от настоящите EV-та на Renault, спортен за голяма обувка, кабина на Pared-Back, както и перспективен диапазон за индустриален вариант на микробус.
Реклама – Постът продължава по -долу

Снимки на предложен стил Renault 4 също са разкрити на уебсайт за запазена маркировка, в допълнение към нова версия на логото на Renault, включваща номер 4, добавяйки допълнително авторитет към слуховете, че продуцентският дизайн е на път. Нашите специални снимки показват как точно могат да изглеждат завършените автомобили и камиони.
7

Новият Renault 4 ще се присъедини към Reinvented Renault 5 в електрическите автомобили и състава на камиони на марката и, съдейки по това тийзър видео, той ще поддържа много от сигналите за стил на оригиналния автомобил, споделяйки традиционната кутия на автомобила, Кръгли фарове, както и изправен преден край.

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top