Uncategorized

Лондон Улес: Зоната с ниски емисии с ниски емисии

, лондонската зона с ниски емисии в Лондон (ULEZ) направи голямо влияние, когато беше приложена през април 2019 г., първоначално обхващайки същата географска зона като лондонската зона за зареждане на задръстванията. Сега са засегнати още повече шофьори, тъй като зоната се разшири, за да покрие цялата зона на Лондон по кръговите и южните кръгови пътища.
Реклама – Статията продължава по -долу

Собствениците на засегнатите автомобили трябва да плащат ежедневна такса, за да влязат в зоната, която, за разлика от зоната за зареждане на задръстванията, оперира 24 часа в денонощието, 365 дни в годината.

Стандарти за емисии на Евро 6: Какво означават за вас?

Ulez беше въведен в Лондон за намаляване на емисиите на азотни оксиди и частици в града с цел подобряване на качеството на въздуха.
Но каква е таксата на Ulez, каква зона покрива и кои видове превозни средства са засегнати? Ние отговаряме на тези въпроси и още в нашето ръководство за Ulez по -долу.
Какво е Ulez?
Ултра ниската емисионна зона е зона на Лондон, където най -замърсяващите превозни средства трябва да плащат такса, за да използват пътищата. Зарядът на ULEZ първоначално замени предишния T-зареждане.
Докато отначало Ulez обхвана същата зона като зоната за зареждане на задръстванията в централния Лондон, тя се разшири в понеделник, 25 октомври 2021 г. и сега обхваща всички райони вътре в кръговите пътища на север и юг.

Петрол или дизел: Кой трябва да изберете за следващата си кола?

Таксата, която трябва да се изплаща върху таксата за 15 паунда, е определена с конвенционална ставка от 12,50 британски лири – въпреки че това варира в зависимост от превозното средство – и е в сила 24 часа на ден, седем дни в седмицата.

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top