Uncategorized

Електрическият изпреварва Petrol като следващ избор на гориво за купувачи на автомобили

Autovia, компания -майка на Auto Express, намери доказателства, че възприемането на обществената маса на електрическите превозни средства е на хоризонта. В момента фирмата провежда проучване, което показва, че повече купувачи на автомобили обмислят електрическо превозно средство за следващата си покупка, отколкото за бензин.
Към ноември 2021 г. 33,9 на сто от анкетираните заявиха, че обмислят да купят EV след това. За сравнение, 25,4 на сто от участниците заявиха, че пазаруват бензинов автомобил, а около 10 на сто са казали, че обмислят дизелов модел.

Най -добрите електрически автомобили за закупуване на 2022 г.

Други видове задвижвания, като различните видове хибриди, досега са събрали следното между 7,5 и 15 на сто от участниците – или, по -малко от половината от тези, които се интересуват от електрически автомобил.
Реклама – Статията продължава по -долу

Проучването също проследява купуването на нагласи с течение на времето. Резултатите показват, че електрическата мощност изпревари мощността на бензината като предпочитан избор на гориво сред потребителите през септември 2021 г. и че е събрала само сила, тъй като около 10 на сто от потребителите се отдалечават от мощността на горенето в рамките на три месеца.
Това приемане на електрически превозни средства може да се дължи на редица фактори, като разширената такса на Ulez, политически събития, включително скорошната среща на върха на COP26 и простия факт, който производителите правят повече електрически превозни средства, като плановете за още повече модели се разгръщат почти седмично.
Стив Фаулър, главен редактор на Autovia, каза: „Прозренията на клиентите на автомобилите на Autovia са особено ценни за измерването на бъдещите намерения, защото отразяват реални планове, а не по-типичните мнения на място, заснети в случайни проучвания.
„Когато купувачът на автомобили на пазара доброволно бъдещите им планове за купуване на нас, те ефективно ни молят да им помогнем да намерят идеалния си бъдещ автомобил. Тъй като EVS сега простира преднината си като най -популярният бъдещ избор сред нашите силно ангажирани аудитории, е ясно, че е достигнат повратна точка. ”
Обмисляте ли да преминете към електрическа енергия? Уведомете ни в секцията за коментари по -долу …

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top