New Audi Q3 45 TFSI E Plug-in Hybrid се присъединява към Variety

Audi извади опаковката от нов плъгин Hybrid Q3. Значи 45 TFSI E, той се продава през пролетта следващата година, служейки като пряк конкурент за Variety Rover Evoque PHEV, както и Volvo XC40 Refarge T5.
Захранван от изпитания плъгин на Plug-in Power-агрегация на Volkswagen Group, Q3 има турбо 1,4-литров четирицилиндров бензинов двигател, електрически мотор със 114 к.с. Заедно те осигуряват обща продукция от 242bhp с максимум 400 nm въртящ момент.

Топ 10 най -добрите хибридни SUV за закупуване на 2022 г.

PowerTrain осигурява Q3 A Деклариран 0–62mph Time от 7,3 секунди, както и максимална скорост от 130mph. Audi също посочва, че дизайнът на приставката може да покрие 31 мили само за електрическа енергия, с максимална скорост от 87mph. Официалният икономически климат за гориво, както и данните за емисиите тепърва ще се потвърждават.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

Audi ще хвърли напълно безплатна кабелна телевизия за зареждане на тип 2 с всеки предлаган дизайн-и когато е свързан с вътрешно зарядно за променлив ток, Q3 45 TFSI e ще възстанови пълната такса за три часа, както и 45 минути. Audi също осигурява достъп до своята мрежа за публично зареждане, която предлага на купувачите с RFID етикет, както и месечна фактура за консумираната електрическа енергия.
7

Купувачите могат да имат задвижването на PowerTrain или на Common Q3, или на Q3 Sportback Coupe-SUV-както и двата избора ще бъдат предложени с опция от четири нива на тапицерия. Вариантът на входното ниво Technik включва 17-инчови алуминиеви джанти, LED фарове, 10,25-инчов цифров габарит, както и 10,1-инчов сензорен екран-и двете, включващи различни графики, за да препоръчат новия силови двигател.
Стилният дизайн на Line Sylise на Audi разполага с 19-инчови алуминиеви джанти, задно стъкло за поверителност, както и черна гарнитура за пиано за таблото за управление. Купувачите също ще получат много по -агресивен пакет за стилизиране, който разполага с нова предна броня, по -дълбоки странични поли, както и свеж заден дифузьор.
По -скоро не е изненадващо, че дизайнът на Black Edition разполага с черни замествания за решетката на радиатора на Q3, релсите на покривната система, ярки работи на прозореца, както и капачки за огледало на вратите. Вътре купувачите получават ясно изразено волан с плоско дъно.
Вариантът на Vorsprung на обхвата се развива по тази спецификация с 20-инчови алуминиеви джанти, матрични светодиодни фарове, панорамно стъкло люк, както и адаптивни амортисьори. Вътре има няколко много повече надстройки, като стерео система Bang & Olufsen, електрически седалки, подложка за зареждане на безжични смартфони, както и по-голям 12,3-инчов екран, монтиран пред драйвера.

Какво правите с новия Audi Q3 Tfsi e PHEV? Нека разберем в секцията за коментари по -долу …

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top