Новите Volkswagen T-Roc SUV: Първите цени и спецификации на Обединеното кралство разкриха

първите цени и спецификации на Обединеното кралство за новия Volkswagen T-Roc-най-новият малък SUV на фирмата-с книги за покупки за избрани модели, отворени от днес.
В крайна сметка ще бъдат налични общо пет нива на тапицерия, но засега купувачите ще бъдат ограничени до три. Моделите T-Roc S модели и обхвата на R-Line Automobiles ще бъдат пуснати в продажба на по-късна дата, но поръчките за T-Roc SE, Design и SEL вече могат да бъдат поставени.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

• Най -добри кросоувъри и малки джипове в продажба 2017
T-Roc SE започва от £ 20 425, използвайки най-новия 1-цилиндров трицилиндров двигател на Volkswagen, произвеждащ 113bhp. Volkswagen твърди, че е способен на 55,4mpg, с емисии на CO2 от 117 g/km. Същият автомобил се предлага с 1,5-литров TSI EVO блок, който изтласква мощността до 148 к.с. и на цена от 22 200 паунда.
Автомобилите за ниво на тапицерия на дизайна са снабдени със същите два варианта на двигателя, на цена съответно от 21,125 и 22 900 паунда. Засега SEL моделите са на цена от £ 24,520 за автомобила с 1,5-литров TSI EVO единица, докато 2,0-литров TSI произвежда 187bhp и се чифтосва до седемстепенна скоростна кутия DSG, задвижваща 4Motion система за задвижване на всички колела, също ще бъде система за задвижване на всички колела също ще бъде система за задвижване на всички колела, също ще задвижва система за задвижване на всички колела, също ще задвижва система за задвижване на всички колела, също ще задвижва система за задвижване на всички колела, също ще задвижваща система за задвижване на колела, също ще задвижваща система за задвижване на колела, също ще задвижваща система за задвижване на колела, също ще задвижваща система за задвижване на колелото Бъдете сред опциите за ранни осиновители на T-Roc, на цена от 31 485 паунда. Дизеловите автомобили ще бъдат пуснати в продажба на по-късна дата, като 114 к.с. 1,6-литров TDI и 2,0-литровите TDI опции от 148 к.с.
26

Специфични подробности относно оборудването, предоставено на всяко ниво на тапицерия, са най-вече под опаковки засега, но климатичен контрол с двойна зона, осем-инчова система за развлечение, Bluetooth, DAB радио, USB свързаност, 16-инчови лети джанти и пакет от шофьори спомага и оборудването за безопасност ще бъде конвенционално в целия обхват. Дисплеят на активната информация ще бъде конвенционално прилягане на SEL Automobiles нагоре.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top