Uncategorized

BMW се ангажира с батерии със твърдо състояние преди края на 2030 г.

BMW пусна подробности за организираната си технология за батерии от следващо поколение. В момента немската марка хвърля теглото си зад установяването на батерии от твърдо състояние, за които се казва, че ще бъде на път преди 2030 г. да приключи.
Иновацията на батерията ще бъде монтирана на електрическите усилия на BMW от шесто поколение (в момента сме на петото), специалност нисковъглеродни емисии, както и увеличаване на енергийната плътност с „поне среден диапазон на цифрите“ над фирмата Настоящи батерии.

Нови 2021 BMW I4 Електрически автомобили и камион се появяват с 367 мили гама

BMW също заявява, че новата иновация е създадена да се бори с сегашните си превозни средства с гориво по отношение на производството на разходи, както и с обхвата на шофиране. Като такива може да е възможно повече от 500 мили с една такса.
Реклама – Статията продължава по -долу

Като допълнително предимство, новите батерии с твърдо състояние са проектирани така, че да бъдат както рециклируеми, така и да използват възможно най-много рециклиран материал в производствените си процеси. BMW вече започна да прави това; 50 на сто от никела, използван в батериите в новия Electric IX3 SUV, се рециклира.
Бизнесът също ще продължи да усъвършенства химията на батерията си, така че новите клетки ще причинят възможно най -малко увреждане на атмосферата. Използването на кобалт, известен замърсяващ суровина за мина, вече е мащабиран в последните батерии на BMW, от 33 на сто до само 10 на сто.

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top