David Brown Speedback GT Review

За по -голямата част от нас е трудно да си заобиколите 500 000 паунда Coachbuilt XKR, но няма да се почувствате кратко от качеството, дизайна и материалите, които се предлагат в GT на David Brown Speedback. С допълнителен комфорт, този страхотен V8 двигател и сгъваемите седалки за пикник в багажника, скоростта заснема шипа на Sixties GT автомобили по -добре от всеки друг. Въпреки това няма избягване на Jaguar Switchgear или InfotAnment System.
Реклама – Постът продължава по -долу

GT на David Brown Speedback е британски автомобил, който се движи с ретро автомобил, използващ конвертируеми основи на Jaguar XKR, и командва цена от 500 000 паунда. Това е фигура, която е насочена към очите, но тази, която започва да има смисъл, когато се приближите с нея.
Алуминиевото тяло има няколко прекрасни, сложни линии в него, боята с оръжие отнема 120 човешки часа, за да най -добре и блести с фин бургундски под слънчева светлина (оттук и пистолетите му „n“ рози) и тези телени колела са произведение на изкуството. Хромът Brightwork дори се счита за малко прекалено ярка, така че първо се покриваше в мед, след което се хромира, за да притъпи ефекта все така леко.
Интериорното оформление е познато, но се чувства безкрайно много по -специално от това на XKR. Циферблатите имат нови бижу, подобни на бижу, воланът е дървен шедьовър и много от превключвателите вече са завършени в полиран метал. Те дори светят нежно през нощта. За съжаление обаче, обаче, като се налага да използвате същата стара система за развлечение на Jaguar.
По отношение на начина, по който движи, той има изключителните характеристики на XKR. 5.0-литровият V8 не само звучи добре, но доставя въртящия момент от нисък клас, който екипът искаше от този автомобил, създаде много повече като ритник назад крайцер, отколкото спортен автомобил навън. Има дори чифт седалки, насочени към задната част, които се отличават от пода на багажника, за да можете да настроите пикник по маршрута.
Тервите колела са 19-инчови единици, но гумите имат особено дебели странични стени, за да доставят допълнителен елемент на комфорт. Това също прави трика, като нежно се опустошава возенето над остри неравности, които биха причинили тупане в ягуара.
По отношение на обработката си, GT може да се похвали със същото хубаво, бързо управление като XKR, така че винаги се чувства пъргав. С малко повече гъвкави в гумите, той не се чувства толкова плосък през тесни завои, но това е компромис, от който сме много повече, отколкото възхитими.
Свързани видеоклипове от Autovia

Porsche 911 Turbo S срещу Nissan GT -R Review – Automobile Express

Възпроизвеждане на видео

Porsche 911 Turbo S срещу Nissan GT -R Review – Automobile Express

20/11/13

Bentley GT Speed ​​Convertible 2013 Преглед -…

24/04/13

BMW 3 Series GT Review – Automobile Express

22/03/13

Audi R8 GT Spyder Video Review – Automobile Express

13/06/12

Нов преглед на Vauxhall Astra: Пет начина е …

23/02/22

Ineos Grenadier Review: Вижте какво може да направи …

22/02/22

В края на краищата Speedback GT се създава като автомобил, който използва изтънчеността и стила на класика на шейсетте години, като същевременно добавя съвременни технологии и реномирани механици. В супер богат свят на купувачите на този автомобил е нещо много по-поръчано и много по-необичайно от пробег на мелницата Ферари или Астън Мартин. Ясно е, че това е малък пазар, но фактът, че шестима купувачи вече са оставили депозит от 20 % на GT, доказва, че Дейвид Браун може просто да бъде на нещо.

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top