Новата Volkswagen Jetta 2014 разкри

The Volkswagen Jetta Saloon получи опресняване в средата на живота, преди дебюта си на автомобилното изложение в Ню Йорк следващата седмица. Финият фейслифт и актуализираната гама на двигателя съставляват по -голямата част от промените, като продажбите във Великобритания стартират през август и първите доставки, насрочени за ноември.
Реклама – Статията продължава по -долу

Визуалните промени са минимални, като предният край носете преработена решетка на радиатора и преобразувана предна броня, с нови интегрирани лампи за мъгла. Предлагат се и опционални фарове на би-ксенон, включващи LED дневни светлини. При задните промени възлизат на нови задни светлини и фино прекрояват броня.
Вътре има нов дизайн на волана, опционален цветен многофункционален дисплей, нови интериорни акценти и тапицерия с висок блясък. Седалките могат да бъдат подрязани и в нови цветове и дизайни на плат.
Механично, сегашният 1,6-литров дизел е отпаднал от състава на двигателя, оставяйки развитието на сегашния 1,4-литров бензинов и 2,0-литров дизел. Вече е наличен 1,4-литров TSI двигател с 148 к.с. Официалните цифри на икономиката тепърва ще бъдат разкрити.
Всички модели ще бъдат снабдени с Bluemotion Technology, за да помогнат за повишаване на ефективността, която включва функции като спиране/старт и гуми с ниско съпротивление на търкаляне. VW също подобри аеродинамичната ефективност на Jetta с 10 на сто.
Jetta е най -продаваният автомобил на VW в Северна Америка, като над 189 000 модела са продадени там през 2013 г. в сравнение с около 2000 продажби във Великобритания. Официалните цени ще бъдат разкрити по -близо до старта на автомобила, но цените трябва да останат около марката от 21 000 британски лири.

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top