Новият SUV от 2022 BMW X8, уловен на CAM отново

свежи изображения на прототипи в късен етап за новата BMW X8, бяха шпионирани в Германия, преди да се открие големия луксозен SUV на SUV по-късно тази година.
Проектиран като по-спортен, дори много по-луксозен флагман за гамата BMW SUV, новият BMW X8 ще бъде пуснат в продажба във Великобритания през 2022 г. Той ще съперничи на други 4x4s в пълен размер като Mercedes GLS и Range Rover, и потенциално много по -скъпи SUV от други луксозни марки.

Топ 10 най -добри луксозни SUVs 2022

Първоначално се смяташе, че BMW X8 ще бъде увеличена версия на X4 или X6, смесвайки купе линии с SUV – но тези най -актуални шпионски снимки предполагат, че това няма да е така. Нашите ексклузивни изображения дават по -ясна индикация за това как дизайнерите на BMW са се придържали към много по -стандартен SUV силует.
Реклама – Постът продължава по -долу

Тясно въз основа на триредовия седем места BMW X7, моделът, уловен тест, ясно показва стикер „хибриден“ на фланга си, което предполага, че електрифициран силов двигател се крие под капака си. Той също така разполага с необичайни четворни опашни тръби с форма на шестоъгълник.
В допълнение към странната изпускателна система, X8 се отличава с изразени артове на колелата и спортни брони, докато отпред, стилингът вероятно ще има еволюция на поляризиращото предно лице на X7, което е доминирано от двойка супер големи бъбречни решетки.
44

Вместо 335bhp Twin-турбокомпресор 3,0-литров вграден шестцилиндров мек хибриден дизел, който захранва X7 във Великобритания, BMW се носе Захранва лимузина x5 xdrive45e.

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top