Technique Volkswagen „New Auto“ прогнозира близо 100 % продажби на EV до 2040 г.

Volkswagen Group обяви нов план на компанията, наречен New Auto, който ще види фирмата до 2030 г.
Планът се фокусира основно върху това как групата ще балансира сместа между електрическите автомобили на батерията и автомобилите с вътрешно горене през следващото десетилетие. VW Group казва, че пазарът на двигатели с вътрешно горене ще се свие с много повече от 20 процента през следващото десетилетие, като EVS се очаква да изпревари ICES като водеща технология, тъй като достигат цени.

Volkswagen излага нови планове за електрифицирано бъдеще

Volkswagen Group казва, че електрическите автомобили ще представляват около 50 процента от продажбите си до 2030 г. и ще методи на 100 % до 2040 г.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

Volkswagen ще започне с разширяване и опростяване на производството на електрически автомобили чрез много по -ясна стратегия на платформата, която се очаква да увеличи възвръщаемостта на продажбите с около един процент – голяма работа в компания, толкова голяма, колкото Volkswagen Group ..
Разработката на хардуер и софтуер за EV за EV ще се опира на новата си платформа за мащабируеми системи на Group (SSP). Той ще бъде стартиран през 2026 г., превръщайки се в наследник на MQB, MCB и MLB платформи на Volkswagen, MSB и MLB платформи.
В крайна сметка основите ще заменят и електротехнологичните платформи за MEB и PPE, премествайки всички EV-та на Volkswagen Group към една архитектура. Фирмата очаква да произведе много повече от 40 милиона автомобила на SSP през целия си живот и подобно на MEB платформата, тя ще бъде отворена за използване за други производители на автомобили.

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top