Uncategorized

Fiat Punto отбелязва първия по рода си нулева звезда Euro NCAP Security Security

Fiat Punto е награден без звезди от независим професионален Euro NCAP-Първият път, когато е даден такъв резултат.
Punto-първо представен през 2005 г.-беше преразгледан като част от рутинната преоценка на автомобилите на Euro NCAP, тъй като тялото се стреми да открие превозни средства, „които са минали от тяхната продажба, когато се отнася до сигурността“. Фиатът е открит, за да се попречи на съвременните си съвременници.
Реклама – Постът продължава по -долу

Euro NCAP обясни резултата на Punto NO-Star „дойде от ниските резултати за ефективността на произшествието си, интегрирана с липсата на решаващи технологии като автономно спиране на спешни случаи“.
Освен че няма звезди като цяло, Punto беше предоставен нула на сто в категорията за помощ на сигурността. Това също беше първият път, когато подобен резултат беше присъден от Euro NCAP.
С 51 % оценка на обитатели на възрастни, 43 % оценка на детето, както и 52 % оценка на сигурността на пешеходците, превозните средства на Punto Tracks като петзвездната Volkswagen Polo, която отбеляза 96, 85, както и 76 на сто в тези съответни области.
Матю Ейвъри от Thatcham Research, който играе съществена функция при оценките на Euro NCAP, каза на Automobile, разкрива, че докато Punto не е опасен автомобил: „Като се има предвид началната му цена от 11 000 паунда, по отношение на безопасността на лири в безопасност, това не е страхотна покупка . “

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top