Огънете Quattro! Ashes to Ashes Audi Quattro on Sale

Класиасти на автомобили ще се радват да чуят, че Audi Quattro от хитовата драма на BBC Ashes до Ashes е за търг на eBay.
Популярният Red Audi Quattro е най-известен като немаркиран полицейски автомобил, представен в 16 епизода от шоуто, базирано в осемдесетте години. Филип Гленистър и Кийли Хоуз поведоха пепелта до актьорския състав, но Audi Quattro беше истинската звезда за много фенове.
Реклама – Постът продължава по -долу

Тази по-стара 2,1-литрова турбо захранвана Audi Quattro се съхранява, като се има предвид, че окончателният му пепел до Ashes изглежда. Неговите пробелени фигури козят дори и най -новите употребявани автомобили, колата е направила малко над 100 мили за пет години. Стотици „дупки от куршуми“ и липсващи интериорни части показват, че новият му собственик вероятно ще има някаква работа, ако искат да го поемат на пътя.
• Новият Audi Quattro може да направи производство
Други Audi Quattros могат да донесат до 20 000 британски лири в зависимост от състоянието им, но този модел може да струва много повече заради статуса му на звездата. В момента търгът е на живо в eBay и завършва в неделя вечерта.
Ashes to Ashes засили популярността на Audi Quattro толкова много, че се появи втори в проучване на много признатите коли на британската телевизия, зализайки зад популярния надежден Робин на Del Boy от само глупаци и коне. Частите на Audi Quattro също станаха много по -трудни за източник, тъй като профилът на колата нараства.
• Най -добрите телевизионни коли
Audi Quattro дебютира на автомобилното изложение в Женева от 1980 г. и спечели рекорден рекорд като рали от световна класа, който беше ненадминат по това време. Това отчасти се дължи на това, че се възползва от новите политики, които позволиха влизането на автомобили с четири колела в състезания за първи път.
Производството прекрати през 1991 г., но Audi представи нова концепция Audi Sport Quattro на автомобилното изложение във Франкфурт през 2013 г. Шефовете на Audi намекнаха, че ще се побере някъде между Audi TT и Audi R8, ако влезе в производство.

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top