Uncategorized

Спирачката призовава за 1000 паунда фиксирани глоби

с неотдавнашното покачване на фиксираните глоби за наказание до 100 британски лири, благотворителната за пътна безопасност Brake призовава те да бъдат подобрени до 1000 паунда.
Организацията твърди, че макар най -скорошният ръст на глобите да е стъпка в най -добрата посока, че все още не предлага достатъчно чудесно възпиращо средство срещу небрежно шофиране.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

Вместо това усеща, че Chauffeur, хванат с помощта на мобилен телефон зад волана или скорост, трябва да се изправи пред глоба между 500 и 1000 паунда.
Смятам, че този вид глоба би отразявал потенциално смъртоносните последици от лошото шофиране и ще насърчи шофьорите да поемат много повече отговорност, когато са на път.
Увеличението през април беше първият път, когато глобите са се повишили, защото 2000 г. И Brake казва, че това ги е направило много по -ниски от наказанията за много други основни престъпления.
Новите глоби също съвпаднаха с редица нови правомощия за пътна полиция, за да изтеглят шофьори, които използват грешна лента на кръгово кръстовище или които не отстъпват на Т-кръстовище.
Смятате ли, че глобите трябва да са много повече от 100 паунда? Колко според вас е достатъчно, за да спрете небрежното шофиране? Кажете ни какво мислите в коментарите по -долу.

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top