Uncategorized

Groupe Renault Плани 21 Нови превозни средства до 2022 г.

Renault разкри своя изчислен план „Drive the Future“, който ще го вземе с 2022 г. Пътната карта ще види марките на френската компания, включително Renault, Dacia, както и Alpine, Въведете 21 нови превозни средства, включително разнообразие от EV, както и автономни автомобили през следващите шест години.
Главният изпълнителен директор на Group Renault Карлос Гхосн разкри в семинар за пресата тази сутрин, че новият съюз между Renault, Nissan, както и Mitsubishi ще произведе над 70 милиарда евро (62,6 милиарда британски лири) до края на плана през 2022 г., като 7 на 7 на 7 на 7 на 7 на 7 на 7 милиарда британски лица) с 7,6 милиарда британски лири) до края на плана през 2022 г., със 7 на 7 на 7 на 7,6 милиарда британски лири) до края на плана през 2022 г., с 7 на 7 на 7,6 милиарда паунда) до края на плана през 2022 г. с 7 на 7 на 7 на 7 на 7 милиарда спрямо 7,6 милиарда британски лири) до края на плана през 2022 г. с 7 на 7 на 7 на 7 на 7 на 7 на 7 на 7 на 7 милиарда на 7,6 милиарда британски лири) с 72,6 милиарда британски лири) печалба Цент марж на приходите. Целта е да се използва икономиите от мащаба, която ще дойде от най -големия автомобилен съюз в света.
Реклама – Постът продължава по -долу

• Най -добрите хибридни превозни средства, които ще получите сега
Както се очаква, електрическите, както и автономните автомобили функционират силно в шестгодишния план. Тъй като 15 нови автомобили Renault ще функционират автономно задвижване с осем чисти EV автомобила, които ще бъдат въведени, както и 12 електрифицирани модела. Новите услуги за мобилност като операции на Robotaxi ще бъдат въведени от Groupe Renault преди 2022 г. сред различни партньорства за мобилност.
Groupe Renault, изследователско проучване, както и ресурсите за напредък ще увеличат с 40 на сто до 18 милиарда евро (16,1 милиарда британски лири) отсега до 2022 г., докато 80 на сто от автомобилите в марките Groupe Renault ще споделят платформи.
Друг фокус е растежът извън европейския пазар. През следващите шест години Groupe Renault ще планира да предложи пет милиона автомобила извън Европа, удвоявайки продажбите си извън домашния си континент. Нарастващите целеви пазари включват Бразилия, Индия, както и Иран с засилено съществуване в Русия при производителя на Avtovaz, който създава автомобили под марката LADA, синоним на Русия.
Renault също ще се разширява в нарастващия пазар на леки индустриални автомобили (LCV), партньор с изчислени начинания в Китай, за да увеличи своето световно съществуване в EV, както и LCV пазарите.
Какво вярвате в огромния план на Renault за бъдещето? Нека разберем в коментарите …

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top