Uncategorized

Аура идеални автомобили и камиони, разкрити като британски EV Roadster of the Future

Малки, двуместни пътища, са от съществено значение за британската индустрия за автомобили и камиони, както и за програмата на Lockdown Covid-19, четири Великобритания Бизнесът се събра, за да си представи стандартни британски спортни автомобили и камиони за електрическото бъдеще. Това е резултатът: удовлетворете концепцията за спортни автомобили и камиони Aura.
Аурата е производител на шофиране на капки, който се занимава с устойчиво изграждане, както и тактилно шофиране. Работата се финансира от правителствения офис за превозни средства с нулев разряд, който изглежда, че подкрепя преминаването в цялата индустрия от двигатели с горене към електрическа енергия, въпреки че аурата е малко вероятно някога да произвежда производство.

MG Cyberster: Издадени много първи снимки на Idea Roadster Idea

Чрез нишовата автомобилна мрежа – независима система от производители на автомобили с нисък обем, както и инженери – четирима британски доставчици, интегрирани за производството на аурата през октомври 2020 г.
Реклама – Постът продължава по -долу

Аурата използва проста, аеродинамично ефективна форма на тялото, написана от астеймерския дизайн, както и произвежда, използвайки изчислителна динамика на течността, за постигане на оптимална аеро производителност. Повишаването е поразително минималистично, както и дизайнът с ниско плаване, който включва покрити задни колела, както и голям заден дифузьор, допринася за деклариран 400 мили обхват.
Панелите на тялото са изработени от екологично чисти естествени композитни влакна, както и тъкани тъкани, които също са много по -леки от металните еквиваленти. Тези материали са създадени от професионалисти от Обединеното кралство BAMD композити, както и от автомобилите и камиона също се отличават с устойчив интериор на веган кожа.
5

Potenza Engineering доставя конфигурацията на батерията на Aura, както и софтуера за администриране. Това съчетава две батерии с 44kWh за обща способност от 88kWh – един батерия е монтиран в носа на колата, а другият под пода, осигурявайки аурата неутрален баланс на теглото, както и подобряване на обработката.
Батериите захранват електрически двигател, монтиран отзад, който задвижва задните колела самостоятелно, въпреки че не са разкрити фигури за мощност или производителност. Задвижването е поставено на пътя с комплект с голям диаметър, джанти с ниска устойчивост, както и гуми.
Аурата също е снабдена с авангарен пакет за инфотейнмънт, създаден от Digital Product Expert Conjure. Това е първият британски автомобили и камиони, които използват автомобилната операционна система на Android, както и използва екран, монтиран на самостоятелно колело, за да предостави решаваща информация за шофиране, като например метеорологично състояние, както и обхват, например.
Това е съчетано с по-голям, 10-инчов централен сензорен екран, както и аурата могат да определят най-практичните точки за зареждане на маршрута, докато са в движение. Автомобилите и камионите също доставят коментира за автомобилистите за това как да увеличат максимално разнообразието по време на пътуване, както и декларира, за да предложи много точни четения на разнообразие – прецизно до 0,5 % – в оферта, за да сведе до минимум тревожността на разнообразието.

Вижте нашия списък на най -добрите кабриолети, както и кабриолети тук …

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top