Uncategorized

Топ 5 новинарски истории за седмицата

Porsche Macan Pricing
Дългоочакваното разкриване на Porsche Macan е по -близо и (макар и да не е официално), получаваме добър поглед върху това, което ще струва новият Baby SUV благодарение на информацията за дилърите, която изтече онлайн. Изображенията, които се появиха, показаха слайдове от презентация на дилъра, които посочват ценообразуването ще започне от 32 000 британски лири за конвенционалния модел и 46 500 британски лири за турбо версията. SUV с размер на Audi Q5 също ще се предлага с два 3,0-литрови шестцилиндрови турбо двигателя и по-голям 3,6-литров мотор в Macan Turbo. Все още обаче няма дума за изходите на захранването.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

Прочетете пълната история тук: Porsche Macan Price и дата на издаване
Range Rover завършва копринена пътека
Новият Ranger Rover Hybrid завърши първата в света хибридна експедиция от завода на производителите на Великобритания в Солихул до Мумбай. Целта на пътуването беше да се прецизира хибридната електроцентрала и предаването, за да се гарантира безупречна работа и доставка на мощност. Пътуването обхвана 10 472 мили и отне 53 дни, за да се завърши, като в процеса се връщат рейнджър роувър и средно 36mpg.
Прочетете пълната история тук: Land Rover завършва първата хибридна експедиция в света
Чарлз Морган принуден от Морган
Мениджърският екип в Morgan Motor Company обяви, че Чарлз Морган вече няма роля в британския производител. Тъй като съобщението е направено, Чарлз Морган разкри, че трябва да се бори с решението и направи това съобщение в личния си блог. “Както беше широко съобщено, ме помолиха да напусна Morgan Motor Company от Съвета. Това е тъжно решение, че аз съм привлекателен; оставам основен акционер в Morgan.”

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top