Renault EZ-Go концепция визуализира такситата на бъдещето

Тази доста особена концепция Renault EZ-Go е надникване в това как френският продуцент смята, че автомобилите за споделяне на возене ще изглеждат и работят до 2030 г.
Преди това обаче, до края на 2022 г., Renault има за цел да има флот от робо-такси в експлоатация за търговска употреба. Тази най-нова концепция показва ангажимента на марката към автономни и споделящи автомобили отвъд тази дата.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

• Всичко най -ново от автомобилното изложение в Женева 2018
Концепцията е напълно електрическа, може да се настани до шест души и е напълно автономна без контрол на автомобилите, за които да се говори. Той е толкова дълго, колкото Mercedes S-Class при 5200 мм и разполага с 4-Control системата за управление на задните колела на Renault, за да увеличи увеличаване на пъргавината.
33

Той се основава на нова EV платформа с компактен електрически двигател на задния мост, за да увеличи вътрешното пространство. Тъй като е разработен за използване в града, той има ограничена скорост от 30mph.
Освен голямата значка на Renault отстрани на EZ-GO, няма познати сигнали за дизайн на Renault, за които да говорим, но шефът на дизайна на компанията Лорънс Ван Ден Акер каза на Car Express по време на изключителен визуализация на автомобила, имаше причина.
„Оставихме го двусмислено; Ние не се опитваме да се харесаме на клиент, опитваме се да се харесаме на град, компания, хотел – хора, които трябва да предлагат услуги за мобилност “, каза ни Ван Ден Акер. „Ние правим концептуални коли, за да съблазняваме хората и да разтягаме въображението на хората.“
33

Вътре голяма U-образна седалка се простира около кабината с големия стъклен люк, използван за влизане и излизане от колата, разработена, за да осигури лесен достъп за потребители или семейства на инвалидни колички с колички.
Въпроси и отговори със Stéphane Janin, директор за дизайн на концептуални автомобили
Защо EZ-Go не изглежда като Renault?
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top