Uncategorized

Hyundai Intrado Concept разкри

дизайнера, който направи Kias Amazing – Peter Schreyer – сега обръща талантливата си ръка към сестра марка Hyundai. Първият му концептуален автомобил за The Marque – The Intrado – стартира на автомобилното изложение в Женева днес.
AutoExpress получи проникване на провокирания на концепцията за аеродинамично изглеждащи горивни клетки тази седмица и говори изключително с Schreyer за своята визия за Hyundai.
Реклама – Статията продължава по -долу

Шрайер ни каза, че концепцията е „първият етап в разграничаването на двете корейски марки по -ясно. Много хора казват, че Hyundai е по -консервативната марка на двете, но не мисля, че това е правилният начин. Това не е автомобил на старец, може да е спортен и със своя рали състезателен произход и други. ”
Концепцията-която Auto Express виждаше като модел на глина в пълен размер в Германия, докато финалните щрихи бяха направени на самия автомобил на шоуто в Италия-е страхотно превозно средство.
Той разполага с по-фокусирани, тесни предни светлини, по-дълбока и по-триизмерна решетка и отличителни арки на колелата, които са частично откъснати от предната броня и визуално се появяват, за да рамкират предната част на колата, с малко кимване към Aston Martin One-77, Или може би катамаран, в процеса. Може би по -важна от тази нова естетическа посока е революционната нова структура на шасито, която е в основата на своята слаба форма.
Той разполага с патентна гъвкава мека тъканна система от тръби от въглеродни влакна, която може да бъде огъната в по-гъвкави форми от конвенционалните стоманени или въглеродни влакна и е пълна с четири смола, за да го направи твърд и твърд (изглежда сходен със сивата торта за батенберг в напречно сечение).
Най-важното е, че Hyundai казва, че новият подход трябва да спести значително тегло, разходи и сложност на производството и би могъл да намали цената на бъдещите автомобили за производство на Hi-Tech в рамките на няколко години (по-специално от второто си поколение превозни средства с горивни клетки).
Поради високата си твърдост, умният материал на шасито също позволява на дизайнерите да се освободят с B-стълба между предните и задните пътнически седалки, за да подобрят достъпа на превозното средство.
Въпреки че Intrado не сочи един специфичен нов модел Hyundai, неговият стил ще вдъхнови облика на новите модели на фирмата отсега нататък.

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top