Uncategorized

Volkswagen има за цел да бъде въглероден неутрален до 2050 г. „Най -късно“

Volkswagen обяви серия от инициативи за намаляване на въглерод, включително по -зелени техники за производство на пътнически превозни средства, използване на зелена енергия във фабриките на компанията и ускоряването на ускорението Продажби на всички електрически автомобили.
Марката ще очертае новата си техника за намаляване на въглерода на конференция, която се провежда днес, наречена „Way to Zero“. Volkswagen заяви също, че чрез новите си мерки има за цел да бъде напълно неутрална за въглерод автомобилна компания до 2050 г., като 70 на сто от продажбите му в Европа са напълно електрически до 2030 г.

Нов Volkswagen ID.4 2021 Преглед

Ние тръгнахме по пътя към нула “и последователно поставяме околната среда при фокуса на всички наши дейности“, заяви главният изпълнителен директор на Volkswagen, Ralf Brandstätter.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

„Голямата ни електрическа офанзива беше само началото. Ние приемаме цялостен метод до декарбонизация: от производството през експлоатационния живот до рециклирането. ”
Основен принцип на актуализираната въглеродна техника е засиленото използване на зелена и възобновяема енергия в производствените съоръжения на марката. Всички европейски фабрики за Volkswagen се захранват от възобновяема енергия, а марката планира да копира този свят, макар и с изключение на своите 33 завода в Китай.
Volkswagen казва, че ще идентифицира елементи, излъчващи CO2 от веригата на доставки и ще изглежда да ги намали. Компанията твърди, че това ще се превърне в съществена обосновка за решаването на кои доставчици на трети страни му възлага договори.
Той ще премине към много по-устойчиви компоненти, когато е необходимо, позовавайки се на предстоящо преместване на колела, направени от по-екологичен алуминий и гуми от производствени процеси с ниски емисии. Рециклирането на батерии от електрически автомобили ще позволи до 90 на сто от техните материали да бъдат използвани повторно.
Компанията също така обяви, че планира да стане доставчик на възобновяема енергия за презареждане на електрически автомобили и директно финансира изграждането на нови вятърни и слънчеви ферми, няколко от които трябва да бъдат изградени в цяла Европа до 2025 г.
Щракнете тук, за да прочетете нашия обширен преглед на изцяло електрическия ID на Volkswagen ID.3 …

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top