Mini Clubman Black Pack Ексклузивен за купувачи на Обединеното кралство

Small стартира два нови модела за специални издания, които, поддържайки съответствие с текущата тенденция, последвана от множество други производители, и двете издания на „Black Pack“ на Clubman Estate .
Black Pack Clubman ще бъде наличен на модели Cooper Clubman и Diesel Cooper D Clubman и, предвидимо, и двете превозни средства разполагат със спортни, черни стилистични ощипвания и много стандартно оборудване.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

• Най -добрите семейни превозни средства в продажба 2017
Зададен да бъде предоставен изключително на британските купувачи, Black Pack Clubmans разполага с 17-инчови алуминиеви джанти „Black Net“ като стандарт, комбинирани с ивици от черен капак отпред. Вътре тъмната тема продължава с черни интериорни елементи на пиано и черен многофункционален волан. Това са фини ощипвания, но има и значки за черни опаковки, които да маркират превозните средства като специални модели на издание.
По отношение на стандартното оборудване, превозните средства на Black Pack включват малка сателитна навигационна система, плюс Bluetooth, круиз контрол и съвместимост с малкото свързано приложение за смартфон. Опционалният пакет за вълнение от стандартния диапазон също е в комплект.
И превозните средства на Cooper и Cooper D Black Pack вече се продават, започвайки от £ 21,430 за Cooper и 23 735 паунда за версията на Cooper D.
Разкажете ни вашите мисли за черния пакет Clubman в коментарите по -долу.

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top