Uncategorized

Идеята на All-Electric Ssangyong E-SIV SUV посочва следващия Korando

Ssangyong визуализира следващото поколение Korando с изцяло електрическа SUV идея, наречена E-SIV, която е изложена на автомобилното изложение в Женева през 2018 г.
Корейската марка заявява, че превозното средство показва своята бъдеща техника, както и ангажираност към електрифицирани превозни средства, свързаност, както и автономно шофиране, докато самото проучване за изследване на стила е подъл поглед към следващия Корандо, което трябва да се появи през 2019 г.
Реклама – Постът продължава по -долу

• Най -добрите електрически превозни средства в продажба
В резултат на това се намират някои съвременни аспекти на стила на Ssangyong – като силните задни носения. Обаче общо идеята е по -скоро отклонение от всичко, което марката е пуснал досега.
18

Дебелият, ъглов С-стълб в задната част на превозното средство се присъединява към стръмно набрана заден прозорец, за да осигури на E-SIV някои купе-SUV идентификационни данни. Вътре тирето е дисплей с пълна ширина, докато интериорната зона е ярка, както и ефирна, с четири частни седалки.
Под кожата, Ssangyong предвижда електрически задвижващ двигател с 140kW (188bhp), с мощност, доставена от 61,5kWh батерия. Заявява се максимално разнообразие от 280 мили, както и максимална скорост от 93mph.
E-SIV е оборудван с радар, както и CAM система, отключвайки някои полуавтономни възможности. Технологията „етап 2“ на борда показва, че може да разпознава маркировките на лентата, използвайки камерите, както и да запази безрисково разстояние от автомобилите напред, използвайки радарната система. Следващата стъпка е да включите допълнителен сензор за автоматични промени в лентата.
Щракнете тук за всички текущи от автомобилното изложение в Женева 2018 …

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top