Uncategorized

Актуализациите на Mercedes E-Class 2014 разкриха

, отговарящи на основния Facelift за 2013 г., Mercedes има, когато отново се настрои за подобряване на електронния клас, макар и в по-малко радикален мащаб този път наоколо. В продажба от септември вече има подобрен общ набор в обхвата, като всички вариации също се възползват от много повече мощност, по-ниски емисии, както и новата скоростна кутия с 9G-Tronic на немската марка.
Реклама – Постът продължава по -долу

Разработена вътрешна, деветстепенната автоматична трансмисия ще бъде сдвоена като обща за двигателя E350 Bluetec в салона, имота, купето, както и на кабриолета. Той вижда, че емисиите на CO2 намаляват с цели 17g/km, като купето води по пътя, освобождавайки само 136 g/km. Икономическият климат също се наблюдава подобно подобрение, което доведе до 5,4mpg много повече в зависимост от въпросния дизайн, всички от които са постигнати заедно с добавянето на допълнителни 6bhp, като се вземат обща продукция до 254bhp.
Това е подобна история за входното ниво E220 Bluetec Auto, въпреки че поддържа съществуващата 7G-Tronic ‘кутия: мощността е с 7 к.с. до 175 к.с. 64.2mpg. Кабриолетът разбива модела на стотинки, както и сега излъчва допълнителни 3G/km, както и обработва 1,2mpg по-малко, сега удря 129G/km, както и 57,7mpg
Придвижвайки се допълнително до разнообразието към кабриолета, както и водещия Sport Sport на Coupepe E400 AMG, Mercedes се възползва от възможността да преименува тази линия на Trim AMG, като същевременно засили способността на V6 двигателя от 3,0-литров до 3,5-литра. Емисиите точно тук намаляват с типичен от 16 g/km CO2, за да се гарантира, че Cabriolet вече освобождава 168 g/km, както и купе 161g/km, като и двете управляват приблизително 40mpg.
• Най -добрите използвани изпълнителни автомобили
Всяка нова E-класа ще получи помощ за предотвратяване на сблъсъци плюс, както и стандарт, създаден за предотвратяване, както и да сведе до минимум ефекта от сблъсъците. Това включва автономна спирачна техника, която работи с цели 62mph, трябва да се справи с автомобилиста, за да отговори, както и може също така да реагира на стационарни автомобили при 30mph или иначе да спрете от задните части от 24mph.
Незадължителните екстри включват премията, както и Premium Plus Packs, които Mercedes декларира, ще спести на клиентите 27 процента от закупуването на всеки продукт поотделно. За салона пакетът за премиум от 2695 паунда добавя панорамна люк, разделени сгъваеми задни седалки, обръщане на гърбица, както и пакет памет. Premium Plus струва допълнително 1200 паунда, както и хвърляния в Keyless Go, Comfort Pack, както и много по -модерна система за шум.

И двете от тях са достъпни с малко по -малко, когато са монтирани в имота, струвайки съответно 2395 британски лири, както и 3,495 британски лири, тъй като разделените седалки за сгъване, както и захранващият Bootlid вече са стандартни.

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top