Uncategorized

Новият 2021 Rolls-Royce Black Badge Ghost, разкрит с 592bhp

само в случай, че стандартният призрак не е бил достатъчно изключителен, Rolls-Royce пусна ново специално издание Black Badge. Подобно на Черната значка Cullinan, тя получава допълнителна мощност, черната външна облицовка и преуморената кабина, завършена в – познахте – черна кожа.
Rolls-Royce не е издал фиксирана цена за призрака на Black Badge, но фирмата ни казва, че цените ще започнат от около 300 000 британски лири и че купувачите могат лесно да избутат тази цифра след 400 000 британски лири с няколко незадължителни екстри.

Нов Rolls-Royce Black Badge Ghost 2021 преглед

Външните ощипвания за стилизиране включват специфично за модела покритие на черна боя и отчетлив набор от 21-инчови композитни колела, които са направени от смес от въглеродни влакна и алуминий и гарнирани с центровите капачки на търговската марка.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

Радиаторната решетка на призрака и духът на талисмана на капака на екстаз също са завършени в черен хром. Въпреки това, вместо просто да рисува предметите, Rolls-Royce разработи определен процес на покритие, който добавя затъмнен слой отгоре на лъскавата хромирана повърхност, което означава, че ефектът няма да се износва.
20

Кабината получава черен диамантен тапицерия, тъмен хромиран въздух и отчетлив фурнир с 3D ефект, състоящ се от въглеродна и метална резба, покрита с смола. Между двете задни седалки има и охладител на шампанско и парче с подсветка за управлението на пътниците, обсипано със 152 LED светлини.
Захранва се от настройка версия на 6,75-литровия V12 двигател с Twin-Turbo Charbo, намерен в стандартния призрак. Сега има допълнителен въртящ момент от 29 к.с. и 50 nm, което отнема максималния изход на салона до 592bhp и 900nm. Захранването се изпраща и на четирите колела през осемстепенна автоматична скоростна кутия. Цифрите на производителността не са потвърдени, но допълнителната мощност трябва да позволи на призрака на Черната значка да обръсне няколко десети от 4,8-секундното време на стандартния салон за спринта 0–62mph.
За да се справи с допълнителната сила, Rolls-Royce направи няколко промени в шасито на призрака. И така, настройките на окачването са ощипани и има нова боя с висока температура за спирачните шублери на автомобила. Точката на ухапване за педала на спирачката също е повдигната и пътуването на педала за дросела намалява, за да помогне на колата да се почувства много по -отзивчива.

Кормилото на четирите колела идва като стандартно, а Rolls-Royce е монтирал нови въздушни пружини с по-голям капацитет, които според нея помагат да се намали ролката на тялото при „по-настойчиво завиване“.
Сега щракнете тук, за да прочетете всички най-нови новини за първата електрическа кола на Rolls-Royce-Spectre …

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top