Uncategorized

Bugatti създава още едно специално издание на Veyron

Общият брой на различни дизайни на Bugatti Veyron Special Edition вече е преминал 25 с това най -актуално творение, Veyron Vitesse „1 от 1“. Не е изненадващо, че 1 от 1 е специален еднократно, посочен от клиент в Сингапур, както и изложен на Pebble Beach Concours D-Elegance в Калифорния тази седмица.
Реклама – Постът продължава по -долу

Черният, както и жълт цветен план е кимване на традиционните Bugatiis като Type 41 Roytale, както и тип 55, които бяха боядисани в черно, както и жълто по искане на създателя на компанията Ettore Bugatti, както и на неговия син, Жан, който повлия на един от „Legendes Edition“ Veyron Vitesses. Bugatti тип 44 е показан до Veyron 1 от 1 по -горе.
Освен контрастиращи прозрачни панели, както и панели с въглеродни влакна с най-горните покрития, Veyron 1 от 1 също получава черни, както и жълти решетки, колела, както и инициалите „PL“ на клиента в предната решетка. Много повече от 200 часа са били изложени само на лечението с предната решетка.
Вътре, 1 от 1 не е само ситуация на черна кожа, както и жълто шевово: облицовките на вратата функционират лазерни скици на силуета на Veyron, докато первазите на вратата са гравирани с портрет на собственика на сингапур, базиран на колата в Сингапур . Ние поставяме под въпрос какво въздействие има този конкретен детайл върху тази стойност на автомобила 2 милиона евро+ (1,6 милиона паунда+).
Производството на Veyron е след десетгодишно бягане, скоро на повърхността в завода Molsheim във Франция. По време на продължителността на живота на Veyron бяха предложени 12 специални издания на дизайна с твърд топ, както в основните варианти на Basic 16: 4, така и по-бързи невероятно спортни варианти.
Досега Targa-Top Grand Sport видя 14 специални издания, включително шест различни „Legendes Editions“ с окончателната версия, изложена по същия начин, показана на Pebble Beach. Тъй като редица от специалните издания са породили няколко автомобила, се смята, че общият брой „специални“ Veyrons е около 80 автомобила, от общите 400 купета, както и кабриолетните, които трябва да бъдат изградени.
Въпреки това, Bugatti работи върху много повече от новите облицовки за боя. Нашите шпиони вече са хванали много по-мощен наследник на известния Quad-Turbo W16 Supercar Testing, в очакване на наследник на 270mph-плюс.

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top