Следващо поколение Volkswagens, за да стане по-умен, както и по-удобно

Volkswagen разкри планове да направи своите превозни средства от следващото поколение по-интелигентни, по-безопасни, както и по-удобни. Краткото беше очертано в неотдавнашна разговори за иновации с ръководителя на динамиката на марката, Карстен Шебсдат.
Първият (и вероятно най-интересен) напредък, който бизнесът има в работата, е нова система Steer-By-Wire. Volkswagen не се е задълбочил дълбоко в по -фините детайли за това как работи точно, но Auto разкрива, че системата ще замени традиционната си кормилна колона със сензор зад колелото, който контролира електрически мотор на багажника.

Volkswagen потвърждава, че Job Trinity ще влезе в производство през 2026 г.

Иновацията би елиминирала физическата връзка между водача, както и предните колела. Все още не е сигурно дали системата ще функционира както за бъдещите автомобили и камиони за горене на марката, така и на електрически превозни средства, но прототипното превозно средство във видеоклипа на компанията е ID.3-предполага, че системата е определена за EVS на марката EVS .
Реклама – Статията продължава по -долу

Volkswagen също работи върху нова система на шасито, която декларира, че ще направи своите превозни средства от следващото поколение по-удобни. Освен че не е само за EVs, тъй като изглежда, че иновацията се появява на ново поколение автомобили с горене, тъй като фирмата използва настоящия Arteon като тестов муле за технологията.
Бизнесът все още не е проверил как точно работи новото му шаси, но, ако съди по материала за пресата на марката, системата ще функционира някои сензори за предни, за да провери пътната повърхност, както и да предварително зарежда амортисьорите в отговор на пътните условия, Помощ за изглаждане на возенето.

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top