Renault и Dacia търсят удължаване на бензиновите и дизеловите автомобили до 2040 г.

изпълнителният вицепрезидент на Group Renault за инженерство, Жил Леборн, ще търсят удължаване на забраната на европейските автомобили с някаква форма на двигател за горене до около 2040 г., В опит да продължат да осигуряват рентабилни автомобили, тъй като индустрията се насочва към много по-скъпи изцяло електрически модели.
Той каза на Car Express на автомобилното изложение в Мюнхен, че „Ще се борим в покупката, за да запазим хибрид жив след 2034 г., 2035 г., защото [в настоящото предложение на ЕС] имаме пълна забрана на двигателите с вътрешно горене. Не е казано така, но е нулева емисия до 2034 г., така че преведеното не предполага лед.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

„Смятаме, че това не е най -добрият метод, така че ще се борим да предложим по -гладък начин на правене на неща, да имаме съотношение хибрид, докато не кажа 2040 г.“

2030 Забрана за бензин и дизел: Какво е и кои автомобили са засегнати?

Основната причина за заявката за удължаване в очите на Renault ще бъде финансова, като ще се гарантира гарантиране на потребителите все още могат да си позволят нови превозни средства. От всички марки под чадъра на Groupe Renault, това е много по-фокусираната върху стойността Dacia, която би била на линия да продължи с производството на лед.
„Зависи от марката – Renault ще бъде 90 на сто пълна електрическа до 2030 г., 100 на сто за алпийски, но за Dacia ще бъде в диапазона от 10 % BEV, но ще имаме много хибрид, защото нашите Техниката е проста, ние изграждаме Dacia само на платформата CMF-B.

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top