Uncategorized

Volkswagen стартира актуализации за въздух за Electric ID. Моделите

Volkswagen потвърди, че актуализациите на въздуха ще започнат да текат за изцяло електрическия ID.3 Hatchback и ID.4 SUV от това лято нататък, с първата актуализация-нов софтуер за ранен ID.3 Клиенти – Пристигане по -късно този месец.
Актуализацията включва това, което Volkswagen казва, че е редица корекции и подобрения за операциите на превозните средства, производителността и комфорта. Подобни актуализации ще се разгърнат към ID.4 по-късно през годината, след което марката обещава актуализация в ефира за ID. Модели на всеки 12 седмици.
Реклама – Статията продължава по -долу

Новият софтуер, идващ в ID.3 по -късно този месец, се нарича ID.Software 2.3. След като бъде инсталиран, той актуализира три ключови функции на превозното средство.

Volkswagen ID.3 и ID.4 Електрически автомобилни диапазони получават големи разтърсвания

Първият от които е разширен персонализирани функции за идентификационния номер. Лек виртуален асистент. Вграденият треньор по шофиране използва леки сигнали, за да ви каже кога да свалите крака си от дросела, за да увеличите максимално обхвата на колата.
Следващото полезно допълнение е безплатна динамична светлина Assist, която автоматично преобразува основната осветеност на лъча за пътя напред, за да избегне ослепяването на всеки насрещния трафик. Технологията, за която се твърди, че вече е способна да идентифицира мотоциклети и дори превозни средства като велосипеди със солидни задни светлини и отражатели, се казва, че прави шофирането през нощта по -безопасно.
И накрая, се твърди, че най -новият софтуер на Volkswagen ID се твърди, че освежава информационно -развлекателната система, добавяйки нови цифрови бутони и шрифтове, като същевременно оптимизира менютата за подобряване както на четимост, така и използваемост.
5

Като част от офертата в ефир, собствениците имат избор кога да инсталират надстройката, но след като започнат, те няма да могат да управляват автомобила си, докато актуализацията не бъде завършена.
Volkswagen също така подчертава, че собствениците трябва да имат регистриран акаунт в производителя на автомобили, за да получат актуализацията.
В бъдеще инженерите казват, че ще могат да актуализират всички 35 контролни единици на ID модел, което означава възможността да се предлага допълнителен обхват на шофиране, заедно с по -ниски времена за зареждане, персонализирани екрани и нов лек подпис.
За съжаление, има улов с въвеждането на надстройки в ефир. Новите опции и услуги за плащане и услуги също са на път, тъй като Volkswagen, като други производители на автомобили, изглежда да използва нови потоци от приходи.
Volkswagen все още не е обявил колко смята, че клиентите му ще бъдат готови да платят, за да отключат тези нови функции.

Сега прочетете нашия преглед на новия Hot Volkswagen ID.4 GTX версия …

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top