Uncategorized

Audi ще пусне финални бензинови и дизелови автомобили през 2026 г.

Audi обяви, че ще продаде последния си автомобил с вътрешно горене в Европа през 2033 г. Това е най-новият ход в марша на марката към електрификация, който ще помогне на Audi да изпълни ITS Целта за постигане на емисии на въглеродни нула до 2050 г.
Последното новоразработено превозно средство на Audi ще излезе на пазара през 2026 г.-но след това марката ще спре да произвежда нови ледени единици и ще се съсредоточи върху чисто-електрическите силови двигатели. Въпреки това, Audi казва, че ще продължи да изгражда съществуващите си мощностни двигатели за Китай, тъй като се очаква пазарът да продължи да расте след 2033 г.

Audi актуализира състава за 2022 г. с нови функции за технологии и тапицерия

За Европа свалянето ще започне с незабавен ефект. Audi вече е очертал състав от „повече от 20 модела E-Tron“, който ще удари шоурумите преди 2025 г., като наскоро стартираният E-Tron GT се присъедини към Q6 E-Tron през 2022 г. и нов електрически салон Това ще засили семейството на A6 през 2023 г.
Реклама – Статията продължава по -долу

И двата EV ще се основават на новата архитектура на Electric (PPE) на Audi, която е специално разработена, за да подкрепи всичко-от купета с ниско покрити до SUV-та с високо каране. В този смисъл тя се различава от MEB платформата на Volkswagen Group, открита под Q4 E-Tron, тъй като това е подходящо само за по-високи хечбеци и SUV.
Очаква се също Audi да пусне по-голям водещ електрически SUV, който потенциално се нарича Q9 e-tron. Той ще седи заедно с Q8 в състава на Audi, отразявайки стратегията за именуване на Q3 и Q4 E-Tron.
Изпълнителният директор на Audi, Маркус Даусман каза: „Чрез нашата иновативна сила ние предлагаме на хората устойчиви и въглеродни неутрални възможности за мобилност.“ Той добави: „Не вярвам в успеха на забраните. Вярвам в успеха на технологиите и иновациите. ”
Все още не е известно кой модел ще носи окончателния двигател за горене на Audi (сдвоен с някаква форма на хибридна помощ), но има двама основни кандидати. И Q5, и Q8 трябва да бъдат заменени до 2025 г., което означава, че модели от следващо поколение на всяка табелка с табел ще бъдат изтеглени от шоурума до крайния срок на Audi 2033, ако имат конвенционален седемгодишен жизнен цикъл.
Audi все още не е потвърдил дали окончателният му леден блок ще преследва откровените характеристики или максималната ефективност, но Duesmann коментира: „Последният двигател за вътрешно горене на Audi ще бъде най -добрият, който някога сме изграждали.“ Ние обаче знаем, че окончателното поколение на двигателите с горене на Audi ще бъде съвместимо със синтетичните горива.

Сега прочетете нашия преглед на чисто-електрическия Audi E-Tron GT …

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top