Новата BMW I Vision Circular Idea показва представата на марката за устойчиво бъдеще

BMW използва домашното си автомобилно изложение в Мюнхен, за да покаже крачки, които прави в устойчивостта. както и е създал уникална идея да помогне да се получи своята точка: I Vision Circular.
Замислено като компактно електрическо превозно средство, което ще бъде в продажба през 2040 г., I Vision Circular е четири метра, пет врати Supermini, който въвежда сал от нови стилни лечения за марката BMW. Най-забележителният е предният край, който тотално преосмисля лечението с двойна решетка на Кидни, но има и напълно нов поглед към задната част, плюс огромна обща стъклена зона, която да помогне да се почувства кабината по-просторна, както и ефирна.

Нов BMW IX5 водород в окончателно мразовито метеорологично състояние тестване на силовия агрегат на горивните клетки

Материалите, както и методите, включени в производството, са по -важни от формата на автомобила; Всъщност BMW се грижи да отбележи, че последната идея „не предлага предсказание на„ Neue Klasse “(следващата вълна от нови дизайни от фирмата)“. Вместо това I Vision Circular показва как точно превозно средство може да бъде създадено със 100-процентни рециклирани материали, които от своя страна могат да бъдат изцяло рециклирани.
18

В резултат на това превозното средство е проектирано да се раздели бързо за пренареждане на края на живота, с крепежни елементи за бързо освобождаване на колелата, седалки, както и панел с инструменти. BMW заявява, че обработката на предната решетка показва как точно цифровият стил може да вземе местоположението на физическото оформяне на брони, както и на светлините, намалявайки сложността, както и ефекта от производството. Няма и физически значки; Вместо това, BMW, както и лога на превозни средства са лазерни на панелите.
Реклама – Статията продължава по -долу

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top