„В най-продаваното редовно превозно средство на Великобритания Нова година е време за възстановяване“

Зората на нова година е традиционно време за гледане, както и това, което правим тази седмица, тъй като ние Визуализирайте няколко от най -интересните нови превозни средства, идващи през следващите 12 месеца.
Друга реколта година е в магазина, както и особено мотивиращо да се вижда британски бизнес на преден план в иновациите; Новият Plug-in Variety Rover, Aston’s Vantage, както и Iguar’s I-Pace, са гарантирани, че са сред акцентите на 2018 г.
Реклама – Статията продължава по -долу

• Най -добрите нови превозни средства 2018
Разбира се, новата година също е време за преоткриване, както и аз се радвам, че ви казвам, че сме въвели някои подобрения, докато продължаваме да иноваваме въз основа на това, което ни казвате. Първо, ние спазваме модела, определен от пазара на превозни средства, като се намали леко; Преминаваме към по -компактен размер на A4, за който ни казва изследователското ни проучване, че е по -практично за читателите.
Също така сме се възползвали от възможността да освежим външния вид на нашите страници, като същевременно еволюирахме всички страхотни материали за превозното средство, които разбираме, че харесвате, че ни прави най-продаваното списание за редовно превозно средство на Великобритания със значителен марж.
И накрая-както и за пореден път в отговор на проучването на посетителите-ние прецизираме системата си за резултати, като включваме половин звезди за първи път на всички наши дискове, както и тестове (и тестове на продукти). Това ще ни даде възможност за по -голяма гъвкавост в нашите присъди, както и допълнителен обхват за диференциация на пазар, където откриваме, че превозните средства прогресивно са внимателно съвпадащи.
Можете да сте 100 на сто сигурни, че когато превозно средство постигне заветно автоматично разкриване на петзвездна оценка, това наистина е кремът на реколтата.
Както винаги, бихме искали да чуем в какво вярвате в промените; Моля, свържете се с мен с обичайните канали, за да ни позволи да разберем вашето мнение.
Всичко, което остава, е за мен да ви желая, както и вашите щастливи, както и здрави 2018 г. Това е златен век за автомобили, както и се надяваме да се насладите на пътуването с нас.
Кои превозни средства смятате, че ще доминират над заглавията през 2018 г.? Нека разберем в какво вярвате в коментарите!

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top