Uncategorized

New Renault Megane E-Tech PHEV в продажба от £ 29 495

Renault Megane E-Tech Plug-in Hybrid Hatchback се предлага да поръча във Великобритания сега, като разходите започват от £ 29,495. Първите доставки ще се появят през септември, като Меган съперничи на други хечбеци на домакинствата, като Skoda Octavia IV, както и новият Peugeot 308 PHEV.
Като част от старта на Megane E-Tech, Renault също е изпуснал целия нехибриден бензин, както и дизелови дизайни от състава на Megane, оставяйки само хибридния двигател на приставката както в хечбека, така и в състава на Estate .

New Renault Megane Sport Tourer E-Tech PHEV 2020 преглед

Купувачите на E-Tech Megane имат възможност за две спецификации: емблематични, както и R.S. Линия. Първият се предлага като основен с 16-инчови алуминиеви джанти, отпред, както и сензори за паркиране на задната кола, хромирана облицовка, както и стъкло за поверителност. Също така има притежание на оборудване за сигурност, което включва предупреждение за заминаване на лентата, разпознаване на индикации за уеб трафик, както и автоматичен висок лъч.
Реклама – Статията продължава по -долу

Вътре има кожен волан, автоматичен климатичен контрол с двойна зона, персонализирана система за осветяване на околната среда, почистена алуминиева облицовка, както и черна тапицерия. Технологично е, че има 10-инчов цифров габарит клъстер, както и седем-инчова система за развлечение с Android Auto, както и Apple Carplay Connectivity.
10

Цени за стилната меганова електронна техника R.S. Линията започва от £ 31,495. Надстройките над емблематичния дизайн включват 17-инчови алуминиеви джанти, по-агресивни предни, както и задни брони, камера за обратно виждане, както и функция за паркиране на свободни ръце. Активното аварийно спиране също е стандарт.

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top