Uncategorized

„Възходът на кросоувъра ще предполага по -малко SUV“

Огромното разпространение на моделите през последните години представи на дилърите предизвикателство: как могат да показват и демонстрират нарастващ набор от автомобили? И могат ли клиентите да опитат колата, която всъщност искат да купят?
Задава въпроса дали наистина се нуждаем от най -тесните ниши, особено сред SUV. Шефът на Citroen Винсент Кобе не мисли така, както ми каза тази седмица: „През последните години видяхме интересно явление, като някои марки килими бомбардират пазарите.

Топ 10 най -добри SUV за закупуване на 2022 г.

„Значи завършвате с кола на всеки 10 сантиметра дължина и кола на всеки три до пет сантиметра височина. И ако наистина сте обсебващи, завършвате с пет или шест SUVS с дължина и тогава можете да ги разгърнете с две или три височини. ”
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

Това не е начинът, по който Citroen планира да го направи. „Нашето мнение за това е ясно преведено от това, което видяхте наскоро с C4 и C5 X“, каза Cobée. „Има нещо след SUV. „Има две причини за това: не всеки иска високостантична, бокс кола (и има редица автомобили, които се наричат ​​SUV, но в действителност те са повишени салони).
„Второто нещо е, че когато погледнете съответствието на CO2 и ефективността на дистрибуцията, всеки ще трябва да се премести към невероятно рационализиран състав. Съставите с 30, 40 различни типа тяло в шоурум може да са нещо от миналото. ”
Това е озвучено от новата Форд от Великобритания шеф Лиза Бранкин. Mondeo не е много по-дълъг за този свят, но каква ще бъде формата на бъдещия състав на Ford?
„В старите дни той беше фиеста, фокуси, Сиера и всичко останало“, каза ми тя. „Сега това наистина се промени. Във Великобритания половината от всички автомобили, които продаваме, са някакъв SUV. ”
Фокусът на Бранкин е да „постави клиентите в основата на нашия бизнес“, така че съставът на Ford ще се развива, казва тя. И този фокус на клиентите е важен. Дори и с по -малко ниши, не виждам да ни избират в шоурумите.
Вижте най -новите за най -продаваните автомобили във Великобритания за 2021 г. тук …

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top