Uncategorized

Fiat 500L Beats Edition разкри

FIAT разкри ревизирания диапазон на 500L 2014. Много значимо е добавянето на Fiat 500L Beats Edition, което включва 520W стерео, създаден с въвеждане от д -р Дре.
500L Beats Edition е базиран на 500L Trekking, но получава двуцветна задача за сива/черна боя, изпълнена или в гланц, или в матовите финиши. Изданието Beats също получава 17-инчови сплави, разширения на колела, както и странични поли, завършени в черно, както и капачки за огледало на вратите, както и управлението на опашката, завършена в Chrome.
Реклама – Постът продължава по -долу

Вътре получавате климатичен контрол, панел на таблото Matt Grey, както и цялостен черен интериорен пакет, който включва специална тапицерия на седалката за черна тъкан/еко лоша.
Stereo Beats Edition разполага с седем високоговорителя-четири в предните врати, две в задните врати, както и субуфер в багажника-управляван от осемканален усилвател. Разходите ще бъдат разкрити по-добре за въвеждането на автомобила във Великобритания тук, в средата на март.
Fiat също е добавил два нови двигателя към гамата 500L. Новите турбодизелови слотове с 1,6-литров Multijet II склонове 118bhp в сорта над настоящия дизелов блок 104bhp.
В резултат на това времето за спринт 0-62mph пада от 11,3 секунди до 10. 7 секунди, както и увеличение на максималната скорост от 112mph до 117mph. Икономическият климат обаче пада от деклариран 62,8mpg до 61,4mpg, докато емисиите на CO2 се увеличават с 3g/km до 120 g/km, въпреки че VED, както и велосипедни ленти остават същите.

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top