Uncategorized

Актуализацията на Apple Carplay, за да предложи Air-Con и Control Seat

Apple работи по проект за подобряване на интеграцията на устройствата си с автомобили, разширявайки интерфейса си на CarPlay, за да контролират и функции като климатичния контрол и регулирането на седалката за съвместим превозни средства.
Кодово име „Ironheart“, проектът е в началните си етапи, както се съобщава от финансовата публикация Bloomberg, и развитието му ще зависи от по -нататъшното сътрудничество с производителите на автомобили. Това обаче е различна възможност, като се има предвид широкото приемане на технологията CarPlay Connectivity на Apple, тъй като приложението, базирано на телефона, стартира през 2014 г.

Какво е Android Auto? Пълен преглед и ръководство за потребителя

Не е тайна, че Apple се е задълбочил в сферата на развитието на превозните средства, като технологичният гигант постави тежък фокус върху автономните системи за шофиране. Това по -нататъшно интегриране на софтуера му би позволило на потребителите на Apple да коригират настройките за контрол на климата на автомобила си и да променят позицията си на седалката си, например чрез устройството си.
Реклама – Статията продължава по -долу

От Bloomberg се съобщава, че функционалността на новата система може да включва и вътрешни и външни показания на температурата и влажността, температурните зони и скоростта на вентилатора в колата, настройките на размразяването на прозореца, както и дисплеите на скоростомера и манометъра на горивото.
Съобщава се, че технологията ще се основава на съществуващото предлагане на Carplay, когато става въпрос за контрол върху мултимедийната настройка на превозното средство, с по-подробни корекции на стереото, възможни чрез еквалайзери и избледняващи и балансирани контроли.
Понастоящем потребителите на CarPlay трябва да превключват между системата, базирана на Apple, и вградената мултимедийна технология на превозното средство, за да коригират много настройки; Ако Apple допълнително интегрира своята технология, тази точка за залепване може да бъде отрицателна за някои шофьори и пътници.
Основният съперник на Apple Google вече се разклони в полето за развлечение с неговата автомобилна операционна система Android, подобрявайки интеграцията между съвместимите устройства на потребителите и техните автомобили; Volvo, Polestar и Renault, със своя Megane E-Tech Electric, всички използват този интерфейс.
По-напредналата система за инфотейнмънт, базирана на Apple, може също да позволи разработването на приложения на трети страни за превозни средства навреме. Смята се обаче, че развитието на това ниво може да бъде посрещнато от сдържаност от страна на производителите на автомобили, които биха могли да бъдат склонни да пренасят контрола върху някои жизненоважни системи за превозни средства.
Вижте най-новото за информационното развлечение от следващото поколение на Porsche …

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top