Uncategorized

2018 Citroen C4 Cactus facelift: Обединеното кралство Разходи

Citroen разкри разходите във Великобритания, както и спецификации за фейслифтовия C4 кактус, както и купуват книги за много по-традиционния сегмент на френската фирма, вече са отворени, С много първи доставки, очаквани в началото на април.
Цените започват от £ 17,295, въпреки че това е за новото C4 Cactus Feel Edition, което е снабдено с 1,2-литров бензинов двигател Puretech 82, както и се предлага само за ограничено време. По същия начин липсва новата прогресивна система за окачване на хидравлично окачване на Citroen-една от новите характеристики на актуализирания кактус-обаче функционира нови усъвършенствани седалки за комфорт, круиз контрол, LED дневни светлини, плюс седем-инчов екран за развлечение с Android Automobile, както и, както и като екран за инфотейнмънт с Android с Android Automobile, както и като Android Automobil Apple Carplay.
Реклама – Постът продължава по -долу

• Най -добрите хечбеци в продажба идеални сега
Предлагат се две основни нива на тапицерия. Чувстващите автомобили и камиони започват от 17 965 британски лири с PureTech 110 1,2-литров бензинов двигател, като прогресивната конфигурация на хидравличното окачване е включена като стандарт. Нова, много по-мощна версия от 128 к.с. на 1,2-литровия бензин на Puretech се предлага от £ 18 765, докато дизеловият дизайн на Bluehdi 100 стартира от £ 18 995.
Дизайнът на стила на гамата е на цена от 19 865 британски лири с точно същото разпространение на двигатели, но допълнителни устройства в метода на панорамна стъклен покрив, сателитна навигация, задни сензори за автоматично паркиране, както и заден . PureTech 110 бензинов двигател се предлага и с автоматична скоростна кутия.
10
За нашата adsclose тази реклама

Citroen C4 Cactus дебютира на автомобилното изложение в Женева през 2014 г. като причудлив, кросоувър повлия на влизането на хечбек на С-сегмент. С този освежен модел Gone е отличителният вид на автомобила, подплатен с авиобам, заменен от много по-конвенционални стила на хечбек. Нов външен вид, новите удобства на кабината, както и много по -мощни двигатели са също в менюто, плюс най -актуалната технология на окачване на Citroen.

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top