Нова Cupra Ibiza вероятно ще пристигне през 2019 г.

Това е Cupra Ibiza, потенциален съперник за Ford Fiesta St и потенциално решаващ компонент на предложението на Seat да изгради своето подразделение за ефективност на марка сама по себе си.
Показано на официалното събитие на Cupra Launch, Cupra Ibiza засега е просто автомобил на шоуто; Ръководството на Seat казват, че искат да преценят реакцията на автомобила от клиенти и дилъри, преди да го извършат в производство. Въпреки това, Automobile Express разбира, че вероятно само силно отрицателно действие ще спре процеса на развитие на горещата Ibiza – и че той също ще бъде присъединен в състава на Cupra Arona.
Реклама – Постът продължава по -долу

• Нова Cupra Ateca, разкрита с 296 к.с.
И Cupra Ibiza, и Cupra Arona ще имат на разположение 200-220bhp, когато удариха шоуруми, потвърди Seat.
Седалката не разкри никакви технически подробности за Cupra Ibiza, но Show Automobile разполага с понижено окачване, двуцветни алуминиеви джанти, агресивен преден сплитер и смесица от гланцов завършек и медния „цвят на марката“ на Cupra върху външните детайли.
6

Кабината разкрива, че Show Automobile е DSG Automatic с двоен съединител-нещо, което може да разстрои пуристите-но също така показва, че Cupra Ibiza получава волан Alcantara с плоско дъно и предни спортни седалки, които разполагат с смес от велурния плат и модел, зашит в основата.
Междувременно FACIA е завършена в материал за тъкане на въглеродни влакна и включва инфотейнмънт на сензорния екран на седалката. Има и напълно цифров панел с инструменти – голяма стъпка за Ibiza – и превключвател, който предполага, че автомобилът ще има редица различни режими на шофиране.
Ако, както се очаква, Cupra Ibiza стигне до производството, тя трябва да има цена от около 20 000 паунда. Но с шефовете, които настояват, че няма да получи зелената светлина, докато дилърът и търсенето на клиенти не се установят, е малко вероятно да се появи преди 2019 г. най -рано.
Искате ли да видите производството на Cupra Ibiza? Уведомете ни в секцията за коментари по -долу …

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top