Uncategorized

Най-добрите превозни средства за притежание: Резултати от мотоциклетист 2021

тук, малко по-късно от планираното, е проучването за нови автомобилни автомобили 2021. Обикновено целта ви ще ви представим този удар от 75 най-добрите превозни средства на пазара през април, но знаете, че знаете, че нещата отнеха малко повече от нормалното, за да се съберем.
Но сега сме тук, с удоволствие заявявам, че освен че е 20 -годишнината на моторната власт, проучването е много по -подробно от всякога. Добавихме нови притеснения към сигурността, както и раздели за развлечения, създадохме класификация, питаща точно колко стойност на парите, които предлагат вашите превозни средства, докато обширният статистически анализ показва, че опитът точно тук е представителен на национално ниво въз основа на възрастта на респондентите като като възрастта на респондентите като като възрастта на респондентите като както и пол.
Реклама – Постът продължава по -долу

Това доведе до много по-здрав, полезен, както и задълбочен набор от резултати от всякога. Надявам се да откриете моторна власт 2021 благоприятно, както и удовлетворяващо четене, както и да ви благодарите, когато за пореден път на всички, които завършиха проучването, взеха участие в нашите интервюта, както и в фотосесии, както и направиха възможност за мотористка възможност това година.
• Кликнете точно тук, за да вземете нашето проучване за моторна мощност идеално сега
По -долу са пълните резултати от проучването на ново превозно средство 2021. Кликнете върху страница втора, за да притежавате най -добрите превозни средства във всеки пазарен сегмент, от градски превозни средства до SUVS …
Драйвер мощност 2021: Топ 10 най -добрите превозни средства, които притежават
1. Hyundai Kona – 92.35%
21

Години на производство: 2017 г.-настояще
Ключови точки: Топ-10 резултати в почти всяка класификационна безопасна площ за корейски SUV

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top