Uncategorized

New Infiniti QX50, разкрит на автомобилното изложение LA

Infiniti, продължава след харесванията на BMW X3 и Audi Q5 с най -новия си SUV – новият QX50, който беше разкрит изцяло на автомобилното изложение в Ла преди a Обединеното кралство стартира в края на следващата година.
Виждахме колата в концептуална форма в редица случаи, но моделът, който виждате тук, е готовата статия, спортен свеж език за дизайн, нова платформа, нов полуавтономен техник за шофиране и първото променливо съотношение на променливото съотношение на компресия на двигателя в производствен автомобил.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

• Най -добрите SUV и 4x4s
SUV направи преминаването от концепция към производствен автомобил сравнително невредим; Моделът на шоурума може да се похвали с по -смелата, квадратна челюст на концепцията отпред с капак на мида, докато голямата настройка на решетката и фаровете са в унисон с най -новото купе Q60.
16

На друго място, силното приемане на линия и извитата линия на прозореца на C-Pillar се трансплантират директно от дизайнерското проучване, което води до цялостна форма, силно имитираща формата на концептуалния автомобил.
Измервайки се с дължина 4693 мм, QX50 е толкова малко по -къс от новия BMW X3, макар че е по -широк, по -висок и по -лек от немския си съперник, като версиите на задвижването на предните колела са насочени към 1,736 кг. Той е подкрепен от нова платформа, разработена с вътрешна опаковка и практичност в ума; Infiniti претендира за максимално багажно пространство от 1699 литра със задни седалки.

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top