Volkswagen излага нови планове за електрифицирано бъдеще

Volkswagen казва, че сега очаква, че 70 на сто от продажбите му в Европа ще бъдат чисто електрически превозни средства до 2030 г.-но компанията потвърди, че нейният размер на супермини, входно ниво EV е изтласкан назад от няколко години.
Представяйки нова бизнес стратегия „ускорете“, шефът на VW Passengy Automobiles Ralf Brandstatter заяви, че последните 12 месеца са били „успешен пробив за електронна мобилност“. Той потвърди, че ID.Buzz Minibus ще достигне до производството през 2022 г. и заяви, че наскоро обявеният флагмански EV, „Trinity“, ще има опростен състав на продукта, при който много хардуерни функции ще бъдат стандартизирани и след това се активират и деактивират от клиентите, когато, когато са били стандартизирани и след това активирани и деактивирани от клиентите, когато много хардуер Задължително.

Най -добрите електрически автомобили за закупуване на 2022 г.

VW планира да разработи „невронна мрежа“ на своите превозни средства, обединявайки техните данни, за да подпомогне бъдещите автономни функции за шофиране. ID.3 и ID.4 ще бъдат първите автомобили, които допринасят за това, като около половин милион примери се очаква да бъдат на път в рамките на следващите две години, но процесът наистина ще започне от 2026 г., тъй като VW въвежда нови нови Версии на ключови конвенционално захранвани превозни средства, които също могат да доставят данни на облачната му система. „Те ще комуникират и обменят данни за трафика и препятствията“, каза Брандщатър. „Това ще бъде система за самообучение от милиони автомобили.“
Реклама – Статията продължава по -долу

As part of this, Brandstatter revealed that several “core” models – Golf, Tiguan, Passat and T-Roc – will all get successors to their current generations, each featuring at least mild-hybrid powertrains and some offering plug-in hybrids with up до 60 мили чисто електрически обхват. Той призна, че сегашният носител на хората от VW, Touran, е малко вероятно да продължи отвъд сегашния си жизнен цикъл и е бил корен за средносрочното бъдеще на Arteon.
Плановете на VW за по-малък изцяло електрически модел, базиран на адаптирана платформа, наречена MEB Entry, изглежда са в смут. В изявление VW каза: „Плановете за електрически автомобил под идентификатора 3 – с цена на входно ниво, започваща от 20 000 евро (17 300 британски лири) – са изтласкани от две години до 2025 г.“ Не е дадена причина за забавянето на новия модел – вероятно ще бъде наречен ID.1 -, но се казва, че VW се бори с химията на батерията и постига разумен марж на печалбата на превозното средство.

Не сте съвсем готови за напълно електрическо превозно средство? Вижте нашия списък с най-добрите хибриди за приставки тук …

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top