Uncategorized

„Кметът на Лондон получи неопровержимата истина, че някои дизели са скърцащи чисти“

най -накрая – някои солидни, независими и функционални специализирани доказателства за физически лица и компании, които се чудят дали да получат или дават под наем дизелови автомобили.
Накратко, безпристрастното свидетелство върви така: в реални условия, някои средни до големи дизелови автомобили са, всички разглеждани (включително омразните емисии на Nox), все още сред най-чистите, много горивни и най-малкото и най-малкото и най-малкото гориво и най-малкото гориво и най-малкото гориво и най-малкото гориво и най-малкото гориво и най-малкото гориво и най-малкото гориво и най-малкото гориво и най-малкото гориво и най-малкото гориво и най-малко Автомобили за околната среда наоколо. Те са поне толкова зелени като еквивалентни модели на бензин.
Реклама – Постът продължава по -долу

• Най -добрите зелени автомобили с ниски емисии
Следователно автомобилистите могат с ясна съвест да ги закупят и използват-дори няколко „чудовища“, които имат 3,0 или 4,0-литрови двигатели плюс задвижване на четирите колела. кой казва? Ник Молдън, изпълнителен директор на Analytics Analytics.
Това е фирма, която следи и анализира емисиите в реалния свят от превозни средства. Той не работи от името на екоменталната индустрия, държавата, обществото на производителите на двигатели и търговци или други елементи от автомобилното заведение, което – водено от „изневеряването“ на Volkswagen – често е издал волани на ефективността и чистотата на дизелите.
Molden няма брадва за смилане. Той заема малка, но решаваща неутрална земя на границата на индустрията и признава, че „абсолютно“ ще получи дизелов автомобил. Това неапологично одобрение е изключително важно – не на последно място, защото той командва вниманието на политиците, държавните служители и други, които от време на време изглеждаха адски наведени да ограничават, глобяват или забраняват такива скромни семейни превозни средства.
Кметът на Лондон Садик Хан наскоро твърди, че въздухът на столицата е „смъртоносен“. За щастие, Молдън сега насърчава и обучава Хан за истината за подобни превозни средства. Кметът е получил неопровержимото доказателство, че някои от тях са толкова проклети скърцащи чисти, зелени и стройни, че са спечелили топ резултати в истински безпристрастния индекс на Equa на Molden.
Тези дизели с рейтинг A са 1,6-литрови версии на VW Passat (2016) и Touran (’16); 2.0 Audi A5 (’14) и Q2 (’16); BMW 3 серия (’13); Mercedes E-Class (’16); Tiny (’15); Седалка Алхамбра (’15); Skoda Superb (’16); Плюс VW Golf SV (’15); Scirocco (’15); и Tiguan AWD (’16); Серията 3.0 BMW 5 (’16); и 4.0 Porsche Panamera AWD (’16).
Как кметът и други политици могат да оправдаят ограничаването на такива фини дизелови коли? Те са независимо оценени като сред най -ефективните и екологични автомобили по нашите пътища. Месечен цикъл.

Какво мислите за гледката на Майк? Уведомете ни в коментарите по -долу …

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top