Facelifted Ssangyong Rexton влиза в продажба от £ 37,995

Ssangyong Rexton е получил фейслифт за 2021 г. и е на разположение за закупуване сега във Великобритания.
Водещият седемместен SUV на Ssangyong получи значително преобразуване с нова решетка, предната броня и задната броня. На други места са запазени съществуващи сигнали за стайлинг, като отличителната „гърбица“ над арката на задните колела – дизайн, споделен с по -малкия SUV Tivoli.

Топ 10 най-добри 7-местни автомобили за закупуване на 2022 г.

Ssangyong избра да изкопае както шестстепенното ръководство, така и седемстепенната автоматична трансмисия на Mercedes, която беше предоставена в модела преди факлифтирането в полза на нов седемстепенна кола от Hyundai. Това е единствената скоростна кутия, предоставена от старта, без заместване на стария вариант за ръчно.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

В REXTON има и сега само един двигател – 2,2 -литров турбокомпресор дизел. Въпреки че е същият основен двигател, използван в модела преди факлифтирането, мощността се е повишила от 182 к.с. до 199 к.с., а въртящият момент сега е 441 nm. 0-62mph се разглежда за 11,9 секунди, а Rexton ще постигне 32,9mpg на комбинирания цикъл на WLTP.
Rexton има система за задвижване на четирите колела на непълно работно време. Това означава, че мощността се изпраща на задните колела по време на нормално шофиране, но ако предните колела трябва да загубят захващане, тогава системата за задвижване на четирите колела ще бъде ангажирана.
12
За нашата adsclose тази реклама

Ssangyong премахна модела ELX от входното ниво от линията на Rexton, заменяйки го с новата вентура-която получава 18-инчови диамантени алуминиеви джанти, климатичен контрол с двойна зона и 12,3-инчова цифрова конзола. Има и осем-инчов сензорен екран с Apple Carplay и Android Car Connectivity.
Надстройка до нивото на върховното тапицерия, започвайки от £ 40 665, и ще получите 9,2-инчов HD екран с Tom Tom Sat-Nav, видеокамера за обратно виждане с 3D 360-градусов мониторинг и първокласна кожа. И двете версии са обхванати от седемгодишната/150 000 мили гаранция на Ssangyong.
Вижте нашия списък с най -добрите SUV в продажба тук …

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top