Успехът на Skoda го поставя на сблъсък с VW

Volkswagen очевидно се разваля за борба със своята колега на марка VW Group Skoda за много по-икономичното ценообразуване на последния и нарастващия награда от наградени модели. Говорейки пред информационната агенция Ройтерс, източниците на VW предположиха, че VW предприема стъпки за закъснение.
По -конкретно, VW планира да накара Skoda да плати много повече за споделената си технология и преместването на някои от производствените си съоръжения от Чехия в Германия, тъй като скандалът с Дизелгейт продължава да удря немския автомобил, огромен в джоба. Понастоящем хиляди работни места се намаляват в опитите на VW Management да отреже излишния персонал във фабриките си.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

• Най -добрите автомобилни производители 2017
Докладът на Ройтерс показва, че от гледна точка на Volkswagen, Skoda се възползва от най -новата технология на VW Group с по -евтина работна ръка. Чешката марка е част от Volkswagen Group, тъй като падането на комунизма през 1991 г. и изцяло собственост на VW, тъй като 2000 г. Под ръководството на VW, Skoda се превърна в много успешна автомобилна марка на средния пазар и надмина марката на оперативната печалба на луксозната марка Audi миналата година .
Цената на труда във фабриките на Skoda е значително по -евтина, отколкото в немските растения на VW. Производствените заплати средно £ 9 на час в Чехия, докато в Германия, тази средна стойност е 34,50 британски лири на час. Той също така предполага, че някои автомобили в гамата Skoda изглеждат значително по -евтини от подобни модели на Volkswagen, като стойността предложение е достатъчно, за да отмени допълнителния кеш на значката VW.

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top