Uncategorized

BMW 4 Series Gran Coupe Pics, цена и спецификации, разкрити

BMW 4 Series Gran Coupe е разкрито в Женева-това е купе с четири врати за съперничество на Audi A5 Sportback. 4 серията Gran Coupe предоставя „елегантният вид на купе с две врати с функционалността, предлагана от четири врати“, казва BMW.
• BMW 4 серия Gran Coupe News and Reviews
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

Въпреки че е идентична по дължина и ширина с 4 -те серии Coupe, покривната система на Gran Coupe е с 12 мм по -висока и се простира на 112 мм още повече назад, оставяйки много повече място за глава за задните пътници и създава спортен профил от 3 -те сериен салон.
Обаждащата се карта на Gran Coupe обаче е неговата стандартна автоматична задна врата, която може да се отвори конвенционално или чрез размахване на крака под задната броня. Той разкрива пространство за багажници от 480 литра – 35 литра много повече, отколкото в купето, идентично с 3 серийния салон и 40 литра надолу при турнета от 3 серии. Пуснете 40:20:40 Разделени сгъваеми задни седалки и това се изкачва до 1300 литра – 320 литра много повече, отколкото в A5 Sportback.
• Преглед на серията BMW 4
Задната пейка е много по -приветлива за пътниците, отколкото в купето, с няколко мм много повече място за глава и място за три … просто. И така, докато купето е четиримаземно, BMW нарича Gran Coupe A 4+1.

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top