Полицейските автомобилисти, които се опитват да снимат катастрофи

автомобилисти, уловени да снимат сцена на катастрофа, докато зад волана могат да се изправят пред наказателно преследване, според полицията.
Служители в Нортхемптъншир щракнаха автомобилисти, които използваха мобилни телефони, за да правят снимки, докато минаваха покрай отсрещната страна на пътя.
Инцидентът на A45 близо до Големия Додингтън, Нортхемптъншир се случи в понеделник около 16:00 и включваше голям микробус, който беше излязъл от пътя и се преобърна. Двама души-автомобилистът и пътник-бяха пренасочени към здравно заведение с тежки, но не животозастрашаващи наранявания.
Реклама – Постът продължава по -долу

• Най -добрите класически автомобили, които да получите като инвестиции
Докато спешните служби бяха на местопроизшествието, полицията идентифицира автомобилистите, забавящи се на другата пътна пътека – известна още като Rubbernecking – да излязат на кадри от катастрофата. Служителите отговориха, като направиха снимки на автомобилистите в „Купете“, за да ги преследват за шофиране. Ако бъдат признати за виновни, те ще бъдат изправени пред глоба и наказателни точки на лиценза си.
Инспектор Джен Хелм каза: „Изненадан съм, че хората смятат, че няма нищо лошо в използването на мобилните си телефони, за да правят снимки по време на шофиране, и второ, че смятат, че това е по някакъв начин или уважително към жертвите на този сблъсък.
• Бивши автомобили, предлагани за продажба със скрити истории
„Това, което може да е страхотна актуализация на Facebook за един човек, може да представи мястото, където нечия дъщеря или татко пое последния си дъх.
„Използването на мобилния си телефон по време на шофиране може и причинява тежки наранявания и често фатални сблъсъци на пътния трафик.
“Автомобилистите, които снимахме всички залагани с живота на други хора през този ден. Когато се обърка, аз не залагам снимка в света няма да накара семейството на жертвата да мисли, че си заслужава.”
• Автомобилните дашки могат да намалят застрахователните премии

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top